Werken in de Kempen Banenbeurs 2019 - bezoekersinformatie

Za. 25 mei 2019, 10:00 - 16:00 uur | Diamantweg 52, 5527 LC Hapert | gratis toegang | volg het evenement op Facebook

Wat is er te doen?

Workshops    Profielfotograaf    UWV   Cv-check    Fietsverloting    Werkgevers & vacatures

Meteen weten voor welke banen je op de Banenbeurs terecht kunt? Check het hier! Zit er nog niets voor jou tussen? Schrijf je dan in bij ons Werk Buro, dan helpen ervaren consulenten jou bij het vinden van je nieuwe baan. En kom gerust een praatje maken met hen op de Banenbeurs.

Workshops

In het pop-up café tijdens de Banenbeurs geven sprekers workshops over uiteenlopende onderwerpen. Een workshop volgen kost je niets, maar wees er op tijd bij want vol = vol.


Workshop volgen? Let op:

Meld je vanaf een uur voor aanvang bij de verzamelplek achter in de Banenbeurstent om jouw plekje te reserveren bij de workshop van jouw keuze.Word LinkedIn Prof! door Elton Backx

Hoe kun jij nou opvallen tussen die duizenden LinkedIn-accounts? Elton Backx (gespecialiseerd LinkedIn trainer) geeft een handson presentatie hoe jij er voor kan zorgen dat je LinkedIn-profiel helemaal up-to-date is, dat de recruiters jou voor de juiste functies weten te vinden en nog veel meer verborgen trucjes binnen LinkedIn. 

Tijd: 10:30 - 11:15 


Keuzestress!! door Cindy van Gompel

Keuzes, elke dag heb je er mee te maken. Dit betekent dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke keuze past nou het best bij je? En als je nou het verkeerde kiest, wat dan? Door al die mogelijkheden raak je het overzicht kwijt en weet je niet meer wat je nou echt wilt. Het geeft je stress en je hebt vaak het gevoel dat je iets mist….

In 45 minuten neemt Cindy van Gompel je mee in haar verhaal over hoe je keuzes maakt vanuit authenticiteit. Een keuze met een doel die van waarde is voor jou. Door bewust een keuze te maken waarbij je rekening houdt met je eigen talent en mogelijkheden. Door te onderzoeken welke personen en taken/verantwoordelijkheden daarbij passen, zorg je dat je de beste versie van jezelf naar boven haalt.

Tijd: 11:30 - 12:15


HELP! De robots komen door Ferry Hoes

AI, Robots en Automation lijken de hoofdingrediënten voor technologie te zijn. Bedrijven zetten massaal in op Artificial Intelligence om efficiënter te werken en om kosten op arbeid te besparen. Machines zijn sneller, efficiënter en op sommige vlakken een stuk goedkoper.Toch is er één ding dat automatisering niet kan vervangen, namelijk de échte menselijke eigenschappen. Empathie, Emotie en Creativiteit zijn eigenschappen die wij als mensen meer zullen moeten inzetten.

Ferry Hoes vertelt in deze Keynote wat Brand Humanizing is en hoe het van grote waarde is op hoe we in de (nabije) toekomst gaan werken

Tijd: 13:00 - 13:45Rock die sollicitatie door Chantal van den Berg

Stel je eens voor dat je direct de juiste verbinding maakt met de recruiter, zodat de keuze op jou valt? Of als de gesprekken die je voert met de recruiter of manager hen magischerwijs direct tot aktie laat overgaan?
Wat zou dat voor jouw sollicitaties en salaris betekenen?

In de workshop “Succesvol solliciteren en onderhandelen via het brein” geeft drs. Chantal van den Berg, expert op het gebied van Neuromarketing en Neurowetenschappen je niet alleen inzichten maar ook de antwoorden op deze vragen plus de praktische vertaling hoe je het zelf direct in de praktijk toepast.

Tijd: 14:00 - 14:45Realiseer je talent! door Ronnie Couwenberg

Je persoonlijke ontwikkeling, de groei van je business en de kwaliteit van je relaties hebben één gemeenschappelijke factor: jij bent bij dit alles betrokken! Als jij jezelf niet ontwikkelt waarom zouden de omstandigheden om je heen dat dan wel doen? Als je het beste uit jezelf wilt halen, dan moet je een mindset ontwikkelen die afgestemd is op succes. In deze interactieve presentatie deelt Ronnie Couwenberg (coach en inspirator, gespecialiseerd in leiderschap, brand identiteit, productiviteit en het ontwikkelen van culturen) strategieën die je helpen het beste uit jezelf te halen.

Tijd: 15:00 - 15:45

Profielfotograaf

Sta jij al goed op LinkedIn? Een echte vakfotograaf schiet jouw nieuwe profielfoto. Gratis en voor niets een professionele foto van jezelf. Cool toch?

UWV

Het UWV beantwoordt al je vragen over uitkeringen, werkloosheid en werk zoeken.

Cv-check

Breng je cv mee, dan checken professionele recruiters hoe jij ‘m nóg beter kan maken. Zo speel je jezelf wel heel mooi in de kijker bij jouw nieuwe werkgever! De cv-check vindt plaats bij de stand van het Werken in de Kempen Werk Buro.

Fietsverloting

Nog geen vervoer naar je nieuwe baan? Of is een extra fiets bij jou altijd welkom? Doe dan gratis mee met de fietsverloting en wie weet is die fijne fiets straks van jou.

Werkgevers en vacatures

Op gesprek bij een werkgever zonder motivatiebrief of cv op te sturen? Op de Banenbeurs kan het. Snuffel je liever tussen de vacatures uit allerlei sectoren, van zorg en administratie tot techniek? Kom dan naar de vacaturewand of een van de informatiezuilen.

Welke werkgevers staan er?

Volg het evenement op Facebook

Op onze facebookpagina hebben wij een event aangemaakt. Zet je status bij dit event naar 'Geïnteresseerd' of 'Gaat' en blijf tot 25 mei op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.

Evenement op Facebook

Praktische informatie

  • Dag: zaterdag 25 mei 2019
  • Locatie: Diamantweg 52, 5527 LC Hapert
  • Entree: gratis!
  • Openingstijden: 10:00 – 16:00 uur
  • Vragen: info@werkenindekempen.nl of bel naar 0497-21 00 26
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden