SCHRIJF JE IN

BANENBEURS

Werken in de Kempen Banenbeurs op 9 juni 2018

Op 9 juni organiseert Werken in de Kempen opnieuw een grote Banenbeurs tijdens de KempenTech op het Kempisch Bedrijven Park in Hapert. Interessant als je op zoek bent naar een baan, maar ook als je interesse hebt in het bedrijfsleven in de regio! 

Naast de Werken in de Kempen Banenbeurs is er ook de KempenTech bedrijvenbeurs waar je kennis maakt met innovatie, techniek en interessante bedrijven uit de Kempen.  KempenTech is het techniekevenement tijdens de Dutch Technology Week in de Brabantse Kempen.

Met ruim 5.000 bezoekers in 2017 blikken we terug op een geslaagd evenement. In 2018 organiseren we wederom een gevarieerd programma voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden. Tijdens KempenTech bieden we u de gelegenheid om kennis te maken met innovatie, technische hoogstandjes en interessante bedrijven uit de Kempen.


Op de hoogte blijven via Facebook

Op onze facebookpagina hebben wij een event aangemaakt. Zet je status bij dit event naar 'Geïnteresseerd' of 'Gaat' en blijf tot 9 juni op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.vind ons leuk op facebook

nu even niet