Begeleider wonen complex, Steenselwijk 7, woonpark Donksbergen in Duizel

Lunet zorg

Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
25-36 Uur
€1889 - €2793
088-5515345
Bedrijfsprofiel
"Goed leven met een zachte g":
Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.550 professionals en 1.150 vrijwilligers voor hen klaar. Op bijna 100 locaties of in de eigen/ouderlijke woning in de regio Zuidoost-Brabant.

Samen werken aan een goed leven:
Een goed leven. Dat willen we toch allemaal. Een goed leven lijkt heel gewoon, maar dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Mensen met een beperking -fysiek, mentaal, sociaal- hebben het vaak moeilijker om zich staande te houden in deze snel veranderende wereld. Zij hebben hulp nodig om goed te leven.

Als erkend specialistische instelling zorgen wij voor deze mensen. Ze rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd. Dit doen we voor alle leeftijden en waar en wanneer dat nodig is. Van een paar uur per maand tot 24 uur per dag.
Functieomschrijving
In deze omgeving kom je werken
Midden in de bosrijke en groene omgeving van woonpark Donksbergen, ligt de woning van onze cliënten. Een fijn thuis, waar iedereen uniek is en zichzelf mag zijn. Op Steenselwijk 7 wonen 7 cliënten in de leeftijd van 28 tot 50 jaar. De cliënten hebben een matige verstandelijke beperking. Naast hun verstandelijke beperking hebben ze bijkomende problematieken zoals gedragsproblemen, psychiatrische ziektebeelden en autisme. Woonpark Donksbergen ligt in Duizel (gemeente Eersel) en is slecht 25 minuten rijden vanaf het centrum van Eindhoven.

Vanuit de cliënt
Wij zijn op zoek naar een groepsbegeleider die houdt van sfeer, zorgzaamheid, rust en veel duidelijkheid. We zijn op veel gebieden van jou afhankelijk om de dag op een goede manier door te komen. Wij zoeken iemand die ons duidelijkheid kan geven, als wij de omgeving om ons heen niet meer begrijpen. Of als wij vastlopen in onze dagelijkse bezigheden.

Vanuit het team
Wij zijn een zorgzaam team en hebben veel passie in het werken met onze cliënten. Wij zoeken een collega die stevig in zijn/haar schoenen staat, en zijn/haar visie durft uit te spreken en positief is. Wij willen graag iemand die open is in contact, initiatief neemt in werkzaamheden die er moeten gebeuren en problemen als een uitdaging ziet. We zijn op zoek naar iemand die graag voor mensen zorgt en graag wil leren.

Binnen het team wordt er gewerkt met zelfsturing. Je bent dus samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de woning, de uitvoer van de persoonlijke plannen en de roosters. Natuurlijk word je als team, waar nodig, ondersteunt door een professioneel team van specialisten. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en de ruimte krijgt voor eigen inbreng.

Wij werken
Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.00 uur.

Functie-eisen
Wat we graag zien
Sta jij stevig in je schoenen en durf je te handelen waar nodig? Heb je ervaring binnen de gehandicaptenzorg en bij voorkeur met deze doelgroep? Ben je tenslotte in het bezit van een relevante opleiding Zorg & Welzijn op minimaal niveau 3? Dan is deze functie echt wat voor jou en gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden.
Aanbod
Wat bieden we jou
Door de diversiteit en de dynamiek van de problematieken van onze cliënten, is geen dag hetzelfde. Hierdoor doe je veel nieuwe werk- en leerervaringen op. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Lunet zorg heeft een breed cursusaanbod en besteed veel aandacht aan doelgroepgerichte scholing en deskundigheidsbevordering.

Dienstverband
Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 25 uur per week, dit is 70%.Meer uren werken is bespreekbaar. In je rooster mag je samen met collega’s bepalen wat er nodig is en wie de diensten gaat draaien. De duur van de overeenkomst is ook mede afhankelijk van je huidige arbeidsovereenkomst bij Lunet zorg.


Arbeidsvoorwaarden
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van €2793,- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%. Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.
Aanvullende informatie
Heb je nog vragen?
Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith de Lange 06-13793492.

Solliciteer!
Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 31-07-2018. Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button op deze pagina.

Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lunet zorg

Croy 5,
5653 LC , Eindhoven,
Lunet zorg

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden