Begeleider Wonen Complex, Team Steenselwijk 10, De Donksbergen in Duizel

Lunet zorg

Duizel
MBO
Vast
18-36 Uur
€1889 - €2807
088-5515345
Bedrijfsprofiel
"Goed leven met een zachte g":
Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.550 professionals en 1.150 vrijwilligers voor hen klaar. Op bijna 100 locaties of in de eigen/ouderlijke woning in de regio Zuidoost-Brabant.
Samen werken aan een goed leven:
Een goed leven. Dat willen we toch allemaal. Een goed leven lijkt heel gewoon, maar dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Mensen met een beperking -fysiek, mentaal, sociaal- hebben het vaak moeilijker om zich staande te houden in deze snel veranderende wereld. Zij hebben hulp nodig om goed te leven.
Als erkend specialistische instelling zorgen wij voor deze mensen. Ze rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd. Dit doen we voor alle leeftijden en waar en wanneer dat nodig is. Van een paar uur per maand tot 24 uur per dag.
Functieomschrijving
Bezit jij over een gezonde dosis humor en weet jij dit op de juiste momenten in te zetten? Sta je daarnaast stevig in je schoenen en ga je voor sfeer, rust en duidelijkheid? Ben jij er onvoorwaardelijk voor onze cliënten? En zie jij jezelf al samen met hen een rondje over het woonpark fietsen? Kom dan ons team versterken!
In deze omgeving ga je werken
Je werkt met 9 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De cliënten variëren in leeftijd tussen de 19 en 67 jaar en hebben een complexe zorgvraag. Zo komen er hechtingproblematieken, autisme, psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblemen voor.
Gedurende de dag begeleid je de cliënten op een positieve manier. Ze hebben baat bij structuur en bij iemand die hen onvoorwaardelijk steunt, ondanks hun moeilijk verstaanbaar gedrag. De cliënt staat altijd centraal en de begeleidingsstijl kan daarom verschillen. Zo is de een gebaat bij intensieve begeleiding en de ander misschien meer bij veel vrijheden. Het is mogelijk dat je te maken krijgt met tegenstrijdig gedrag of agressie. Het is daarom belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, creatief kan denken en kan handelen.
Vanuit de cliënten
Wij zijn op zoek naar een begeleider die houdt van sfeer, zorgzaamheid, rust en duidelijkheid. We zijn op veel gebieden van jou afhankelijk om de dag op een goede manier door te komen. Wij zoeken iemand die ons helpt relaties aan te gaan met anderen, invulling geeft aan onze tijd op de momenten dat we dat zelf niet kunnen en het voor en mét ons gezellig maakt. Ook is het fijn als je dingen die er om ons heen gebeuren voor ons vertaald, zodat wij begrijpen wat er gebeurt. Je moet duidelijk durven zijn, er zijn als we het niet meer begrijpen en durven te vertellen hoe we het dan wel gaan doen.
Vanuit het team
Wij zijn een zorgzaam en gezellig team en hebben veel passie in het werken met onze cliënten. Humor en inlevingsvermogen staan hierbij centraal. Als team vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat je de ruimte krijgt voor eigen inbreng.
Wij zoeken een collega die, net als ons, positief is ingesteld. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en zijn visie durft uit te spreken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je open bent, initiatief neemt in werkzaamheden en problemen als een uitdaging ziet.
Wij werken
Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.00 uur.
Functie-eisen
Wat we graag zien
We zijn op zoek naar een aanpakker en teamplayer. Iemand met humor, die flexibel en daadkrachtig is. Een goede fietsconditie is handig  i.v.m. rondjes “rondweg” fietsen. 
Een relevant diploma Zorg & Welzijn, minimaal niveau 3 is een vereiste. Heb je daarnaast ervaring met deze doelgroep, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren
Aanbod
Wij bieden
Wij bieden je een warm welkom, van zowel de cliënten als het team. Zowel de cliënten als het team, zijn open, eerlijk en zijn in voor humor. Daarnaast bieden wij;
  • Diverse scholings- en coachingstrajecten.
  • Veel afwisseling, iedere dag is anders dankzij de diversiteit en dynamiek van cliënten en collega’s.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar binnen ons team werkt.
  • Ongekend goede werksfeer!

Dienstverband
Het gaat om een dienstverband voor de duur van een jaar voor 18 – 25 uur per week. Bij externe kandidaten starten we met een jaarcontract, maar met wederzijdse goedkeuring zetten we het daarna om naar onbepaalde tijd.
In eerste instantie begin je met werken op Steenselwijk 10, maar kan het zijn dat je na een paar maanden zult gaan werken in de Clusterflex gedrag op woonpark De Donksbergen. Dit houdt in dat je op meerdere locaties inzetbaar bent. Het leuke aan werken via de Clusterflex is dat je veel afwisseling en variatie hebt in doelgroep en werkzaamheden. Daarnaast is het een mooie kans om het Cluster gedrag beter te leren kennen en zijn er altijd mogelijkheden om intern door te stromen naar een andere vaste locatie.
Arbeidsvoorwaarden
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van €2807,- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%. 
Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.
Aanvullende informatie
Over Lunet zorg
Lees hier meer over wie we zijn en wat we doen
Heb je nog vragen?
Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Steenselwijk 10 088-5518489 of Marjolanda Sleddens 06-12070282
Solliciteer!
Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 16 juni 2019.
Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button op deze pagina.
Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lunet zorg

Croy 5,
5653 LC , Eindhoven,
Lunet zorg

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden