Begeleider wonen, Eerselstraat 3 op woonpark Donksbergen in Duizel (vaste baan)

Lunet zorg

Eersel
MBO
Vast
10-20 Uur
€1791 - €2662
088-5515345
Bedrijfsprofiel
"Goed leven met een zachte g": Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.550 professionals en 1.150 vrijwilligers voor hen klaar. Op bijna 100 locaties of in de eigen/ouderlijke woning in de regio Zuidoost-Brabant. Samen werken aan een goed leven: Een goed leven. Dat willen we toch allemaal. Een goed leven lijkt heel gewoon, maar dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Mensen met een beperking -fysiek, mentaal, sociaal- hebben het vaak moeilijker om zich staande te houden in deze snel veranderende wereld. Zij hebben hulp nodig om goed te leven. Als erkend specialistische instelling zorgen wij voor deze mensen. Ze rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd. Dit doen we voor alle leeftijden en waar en wanneer dat nodig is. Van een paar uur per maand tot 24 uur per dag.
Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een vaste baan op een leuke woongroep? Reageer dan nu!

In deze omgeving kom je werken:
Eerselstraat 3 is een woning waar we warme belevingsgerichte zorg geven aan de cliënten. We bieden gestructureerde zorg met oog voor de cliënten. De cliënten hebben allemaal een ernstige verstandelijke beperking en hun emotionele niveau ligt op maximaal 6 maanden.
De woning is gelegen op het bosrijke woonpark Donksbergen in Duizel. Slecht 25 minuten rijden vanaf het centrum van Eindhoven.

Vanuit de cliënt:
Wij wonen met 8 mensen op Eerselstraat 3, hiervan zijn er 2 dames en 6 heren. Allemaal willen we graag gezien worden en gehoord worden. Als je hier komt werken moet je daar oog voor hebben, want wij kunnen weinig vertellen met woorden. We laten wel veel zien in ons non verbale gedrag. Elk van ons is lief en wil graag aardig worden gevonden.

Vanuit het team:
Wij zijn een vrij nieuw team en staan open voor nieuwe collega’s. We zijn volop in ontwikkeling en zoeken daarom een positieve collega die hier over mee wil denken. Binnen ons team wordt er gewerkt met het vergroten van het zelfsturend vermogen. Je bent dus samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de woning, de uitvoer van de persoonlijke plannen en de dienstroosters. Natuurlijk wordt je als collega, waar nodig, ondersteunt door een professioneel team van specialisten. Lunet zorg vindt het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en de ruimte krijgt voor eigen inbreng.

Wij werken:
Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.00 uur. De diensten variëren van 3 uurs diensten tot 8 uurs diensten. Het rooster wordt in samenspraak vastgesteld, waarbij een ieder zijn voorkeuren kenbaar kan maken.
Functie-eisen
Wat we graag zien:
Een open en eerlijke collega die affiniteit heeft met de doelgroep. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van een diploma Zorg en Welzijn niveau 3? Ervaring is niet noodzakelijk, wij staan ook op en voor een starter.
Aanbod
Wat bieden we jou:
  • Een erg fijne werkomgeving binnen een woning waar zorg centraal staat en waar je veel kunt leren op  het gebied van ADL en gedrag.
  • Een diverse groep cliënten.
  • Binnen de doelgroep wordt veel aandacht besteed aan doelgroepgerichte scholing en deskundigheidsbevordering. Daarnaast heeft Lunet Zorg een breed cursusaanbod. 
Dienstverband:
Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 18 uur per week, dit is 50%. We starten we met een jaarcontract, maar bij bewezen functioneren zetten we dit al eerder om in onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden:
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 35 met een maximum salaris van €2662,- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in mei 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.
Aanvullende informatie
Heb je nog vragen? Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Raaijmakers via 06-23979457.

Solliciteer! Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren.  Je kunt solliciteren via de ‘solliciteer’ button op deze pagina. Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lunet zorg

Croy 5,
5653 LC , Eindhoven,
Lunet zorg

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden