INFORMATIEBIJEENKOMST OPEN BEDRIJVEN DAG 2020

WAT. 

Nagenoeg iedere organisatie weet WAT ze doen, welke producten en diensten ze leveren en dit communiceren ze ook. Maar is de buitenwereld écht op de hoogte van WAT jouw bedrijf te bieden heeft? De fantastische sfeer, de ruwe of juist perfect gedesignde werkplek, de te gekke collega’s en de laagdrempelige communicatie. Alles draait vandaag de dag om beleving. Bezoekers komen niet voor het standaard riedeltje, bezoekers komen voor de demonstraties, de interactie, de weetjes.

Daarom organiseren wij ook dít jaar weer de
Werken in de Kempen Open Bedrijven Dag op 25 januari 2020. Gooi je deuren open én laat hun zien wat er zich achter de schermen allemaal afspeelt. Creëer eenvoudig en snel ambassadeurs én fans. De Werken in de Kempen Open Bedrijven Dag geeft je imago een flinke boost!

WAAROM.

 • PRODUCT IN DE KIJKER
  Laat mensen zien wat je doet én hoe je dat doet.
 • IMAGO EN NAAMSBEKENDHEID
  Imago versterken? Check! Jubileum vieren? Check! Vooroordelen over de sector de wereld uithelpen? Check!  Laat mensen je merk beleven en laat ze met een positief gevoel de deur uitlopen. Zo creëer je makkelijk én snel fans en ambassadeurs van je merk.
 • EMPLOYER BRANDING
  Niet alleen werkzoekenden komen kijken, ook nieuwsgierige aagjes komen even langs. Dit zorgt voor een groot bereik, meer fans en daardoor een grotere exposure voor je bedrijf
 • TOPPERS TREKKEN
  De Werken in de Kempen Open Bedrijven Dag is voor (potentiële) werknemers dé kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met jouw bedrijf. Laat die toppertjes maar komen!

UITNODIGING INFOMIDDAG.

De Werken in de Kempen Open Bedrijven Dag is voor iedereen! Om de drempel voor deelname niet te hoog te maken, voorzien we in verschillende deelnamepakketten.

Meld je vrijblijvend aan voor de informatiemiddag op donderdag 20 juni 2019 om 15:30 uur en kom een lekker bakkie doen op ons kantoor!