SvH Metaal door de ogen van de medewerkers

John van SVH Metaal“Wij doen vooral toeleveringswerk” zegt John van Ham, mede-eigenaar, “in staal, aluminium en RVS. Dat is vooral plaatwerk, lassen, kanten, puntlassen, boren, tappen, zagen. En net als alle andere metaalbedrijven zoeken we vakmensen; kanters, lassers en een werkvoorbereider/calculator. In de 13 jaar dat we bestaan, hebben nog nooit hoeven adverteren. We werken hier met 12 tot 16 mensen en die kwamen altijd via via binnen. Er gaat ook bijna nooit iemand weg dus ik denk dat ze hier graag werken,” zegt John tevreden.

Cor van SVH MetaalCor Schoondermark, mede-eigenaar: “We hebben ’n gezellig, schon clubke, er wordt nooit gegromd of gegrezen. We zeggen het als ’t goed is en als ’t niet goed is, zetten we er samen de schouders onder en lossen we ’t op. Het werk is afwisselend en we maken mooie producten waar we trots op mogen zijn.
Een paar keer per jaar drinken we een gezellig potje bier samen. Met kerst gaan we uit eten en hebben we een feestavond. Zo’n avond hebben we ook in de zomer, als we de bouwvak indrinken met een lekkere BBQ.”

Rik van SVH Metaal

Rik Hurkmans (28) uit Budel: “Ik ben momenteel bezig met het kanten van een deur van een besturingskast voor een melkveehouderij. We maken ook producten voor ziekenhuizen, de automotive, machinebouw en winkelinrichtingen. Heel divers.”

Matt van SVH Metaal

Matt Meulenbroeks (19) uit Luyksgestel, leerling contructie bankwerker: “Als leerling krijg ik hier alle mogelijkheden om te leren en me allround te ontwikkelen. Ik ben nu bezig met het afwerken van gelaste producten maar morgen doe ik weer wat anders.”

Wil jij ook werken bij SvH Metaal?


Kijk voor de vacatures online op werkenindekempen.nl/werken-bij/svh-metaal-bv en kijk welke vacature bij jou past.