Updates aan de website  (Juli 2018)

Het is zomer en dat betekent komkommertijd voor veel projecten. Bij Werken in de Kempen gaat het net even anders. Zomer is voor ons de tijd dat we focussen op de dingen die het afgelopen jaar zijn ontwikkeld en verbeterd kunnen worden. Uiteraard valt daar de website ook onder. Online Marketeer Ferdi vertelt je over de nieuwste ontwikkelingen die de website afgelopen maand heeft doorgemaakt.


Ferdi - Online Marketeer:
"Wat een mooie stap hebben we deze maand kunnen zetten met ons arbeidsplatform. We worden steeds stabieler en zijn nu bijna op het punt waar we kunnen gaan beginnen aan revolutie in plaats van evolutie. Kon ik jullie  de grootse plannen alvast maar bekend maken. Helaas gaat dat nog niet en kan ik onderstaand helaas alleen de punten noemen die we afgelopen maand hebben ontwikkeld. Maar die zijn zeker ook niet mis! Wil je de eerdere punten van vorige maand zien, dan moet je even kijken in de update van juni. Volgende maand staan er enkele mega grote wijzigingen te wachten die de website een zéér positieve wending gaat geven. Maar daarover volgende maand meer. Eerst de wijzigingen van juli:"


Sterke snelheidsverbeteringen

De grootste focus van de website lag afgelopen maand in snelheidsverbeteringen die onze website helaas soms traag maakte. Hiervoor hebben we extra capaciteit toegekend aan de server en hebben wij deze volledig geoptimaliseerd voor het gebruik van ons systeem. We hebben veel onnodige code verwijderd en afbeeldingen op de website kleiner gemaakt. Dat zorgt in zijn geheel voor een snelheidswinst van zo'n 65% en dat is zeker voor alle gebruikers van onze website een goede ontwikkeling.


Vacatureservice is back in business!

Wederom een oude geliefde voor veel werkzoekenden; de wekelijkse vacatureservice is weer terug waar hij moet zijn. Elke maandagochtend zullen de werkzoekenden op de hoogte gehouden worden van de vacatures die de afgelopen week op Werken in de Kempen zijn gezet. Je hoeft niet meer alle subcategoriën aan te klikken zoals in de oude website. Maar de vacatures worden die weergegeven in enkel de hoofdcategoriën. Zo vergroot je de kans dat je ideale vacature in je inbox terecht komt. Was je voorheen ingeschreven en heb je de vacatureservice nog niet gehad? Dan vragen wij nog eventjes geduld. We zijn jouw gegevens over aan het zetten naar onze nieuwe website. Heb je daarvoor geen geduld? Schrijf je dan gewoon opnieuw in via deze link. En je krijgt de eerstvolgende maandag gewoon weer de nieuwste vacatures in je inbox.


Betrouwbare views op je vacatures

Heb je het idee dat je minder views hebt dan voorheen op jouw vacature? Dat kan, gelukkig is dit niet het geval. Het blijkt dat de oude website ook de weergaven van spiders meenam die onze website dagelijks bezochten. Hierdoor ontstond een positief, maar helaas onrealistisch beeld van het aantal bezichtigingen op jouw vacature. Dit is in de nieuwe website meermaals bekeken, verbeterd en geoptimaliseerd. Daardoor hebben we nu een 100% betrouwbaar bezoekersaantal! En uit een kleine berekening blijkt deze zelfs met 1,5% te zijn gestegen ten opzichte van de oude website. En deze positieve ontwikkelingen willen we graag doorzetten in de toekomst.


Veel 'onzichtbare' verbeteringen

We hebben meer dan 30 kleine verbeteringen kunnen doorvoeren aan de website. Veel zullen niet opvallen omdat het gaat over processen die op de achtergrond van de website draaien, maar ze zorgen wel voor een algehele betere ervaring van de werkzoekenden en bedrijven die onze website gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn verbeteringen in het menu, praktischer aankoopsysteem en het kunnen gebruiken van bulletpoints in de vacatureopmaak.


Heb je nog opmerkingen of wensen voor onze website? Vertel het ons! Met jouw hulp kunnen we de fijnste vacaturesite ontwikkelen! Mail jouw opmerkingen of suggesties naar onze Online marketeer; Ferdi.