Updates aan de website (juni 2018)
Werken in de Kempen blijft de website verbeteren. Er is een groot aantal verbeteringen doorgevoerd waarover onze Online Marketeer Ferdi jullie meer vertelt:


Ferdi - Online Marketing Medewerker:
Ik vind het fantastisch om recente ontwikkelingen bekend te maken. We hebben stappen gezet waarmee we klanten nog blijer kunnen maken. Naast onderstaande hoofdpunten zijn er nog veel meer verbeteringen doorgevoerd die de site gebruiksvriendelijker maken. 

Eigen Sollicitatie URL voor bedrijven

Enkele klanten gebruiken een eigen wervingssysteem. Belangrijke voorwaarde is dan het koppelen van Werken in de Kempen aan hun sollicitatiesysteem. Dat kan door een zogenaamde Sollicitatie-URL toe te voegen. Dat kan vanaf nu. Daarmee is het oude systeem waarin er altijd communicatie over deze sollicitatie-url genomen moest worden overbodig geworden. Gebruikt jouw bedrijf ook een eigen wervingssysteem? Stuur dan snel een mailtje naar info@werkenindekempen.nl om dit te laten koppelen aan het bedrijfsaccount.

Mail Bijna Verlopen Vacatures bij bedrijven

Een oude bekende is terug! Op veler verzoek hebben we de mail waarin bedrijven worden geattendeerd op het verlopen van hun vacatures weer geactiveerd. Dit gebeurt vanaf nu 7 dagen voor het verlopen van de vacature en de dag voor de verloopdatum. Dit voorkomt onnodige kosten en daarmee was het voor veel klanten absolute noodzaak. We zijn blij om weer aan deze wens te kunnen voldoen. 

Betere mobiele weergave voor zowel werkzoekenden als bedrijven

We hebben de afgelopen maand flink wat progressie gemaakt in onze mobile-first wens. Maar liefst 65% van onze gebruikers (met name werkzoekenden) maakt voor hun navigatie van onze website gebruik van een smartphone. We hebben met dit in gedachten de gebruikerservaring flink verbeterd. Ook in de toekomst zullen wij hiermee door blijven gaan, zodat solliciteren via je telefoon zo eenvoudig mogelijk wordt. 

Heb je nog opmerkingen of wensen voor onze website? Vertel het ons! Met jouw hulp kunnen we de fijnste vacaturesite ontwikkelen! 
Mail jouw opmerkingen of suggesties naar onze Online marketingmedewerker; Ferdi.