Bedrijven laten zich zien op de Open Bedrijven Dag

Zorg dat ook jouw bedrijf meedoet!

Regio de Kempen barst van de bedrijvigheid. We hebben het allemaal: innovatief, ambachtelijk, vakwerk. Producenten, dienstverleners en zorginstellingen. Commercieel en non-profit, internationaal en lokaal. Groot of klein, ze zijn allemaal verrassend. Want bijna niemand weet wat zich achter de bedrijfsdeuren afspeelt. Zonde!

Daarom organiseert Werken in de Kempen een Open Bedrijven Dag op zaterdag 12 januari. Bedrijven zetten hun deuren open, Werken in de Kempen zorgt dat heel de Kempen uitloopt.

Het doel

De Open Bedrijven Dag is dé gelegenheid voor mensen om drempelloos binnen te lopen bij interessante bedrijven, een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken. Ook leuk voor familie, vrienden, collega’s en hun achterban om eens te laten zien wat er allemaal gebeurt binnen jullie bedrijf.

Een eerlijke en eenvoudige manier om mensen enthousiast te maken voor regionale bedrijven en sectoren. En een unieke kans voor scholieren en studenten om real-life te zien wat een vak nou eigenlijk inhoudt.

Hoe werkt het

‘Het concept is simpel’ legt Lieke van Loon, eigenaresse van Werken in de Kempen uit; ‘Begin januari brengen we een Open Bedrijven Dag (OBD) Krant uit met advertorials van alle deelnemers. Daarmee nodigen bedrijven zo’n 100.000 huishoudens uit om 12 januari binnen te stappen en een indruk te krijgen van het bedrijf, het werk en de sfeer. In de periode vooraf voert Werken in de Kempen een intensieve promotiecampagne in de regio waarbij ook scholen worden meegenomen.

Wie doen al mee

Trots kunnen we al vertellen dat deze eerste deelnemers 12 januari te bezoeken zijn: Energyst, Van Ham Tenten en Podia, Alius Energy, FD4x4, Premier Tech Chronos, QLF Brands (Lamp & Licht), VDL TIM, VDL Containersystemen, Wagenbouw Hapert, Van der Heijden Transport, Ad Borrenbergs Interieurbouw, Kolsters Installatietechniek, Van Overbeek Sanitair, Pure Solar, Sankomij, Van Santvoort Bouw, Lunet Zorg, Bouwkundig Adviesbureau de Beijer, Stone Natural Class en Wilting Components. Wegens enorme interesse verwachten we dat er nog vele aanmeldingen zullen volgen.

Deelnemen

Ben jij ook trots op jouw werk en je bedrijf? Zorg dan dat ook jouw bedrijf de deuren opent. Via werkenindekempen.nl/open-bedrijven-dag vind je meer info. Wat ook kan, is mailen naar sales@werkenindekempen.nl of bellen naar 0497-21 00 26.

Werken in de Kempen organiseert 6 november nog een info-meeting van 16.00 – 17.00 uur waar bedrijven vrijblijvend naartoe kunnen. Locatie: Oude Provincialeweg 68 in Hapert. Wel even aanmelden op werkenindekempen.nl/open-bedrijven-dag.