COLUMN: Werkmodus uit, Feestmodus aan!

Een paar maanden geleden. We zaten aan de lange lunchtafel in het kantoor. Een enthousiaste blik keek mij aan. Oneindig veel ideeën slingerden in het rond. Er werd gespard, gek gedaan, gelachen en er werden vooral veel herinneringen opgehaald. Want in september moet ons vijfjarig bestaan kneiterhard gevierd worden!

Al snel waren we erover uit. Er moet gefeest worden, groot feest! En heel de Kempen moet hierbij aanwezig kunnen zijn. Een feest dat dicht bij de persoonlijkheid van onze organisatie ligt: knus, eigentijds, dichtbij én toegankelijk. Al snel was ons duidelijk dat Paperclip hiervoor uitermate geschikt is, precies wat bij ons past! Een creatieve samenwerking was geboren.

Vele conceptuele ideeën passeerden de revue. Onze creatieve sparringpartner van Paperclip, Pieter Lepelaars, wist met onze wensen wel raad. Veel interessante én leuke gesprekken hebben we gehad om uiteindelijk tot een kneitervet idee te komen. En of dat gelukt is!

Klokslag 7 uur. Tientallen feestende mensen stonden voor de dixie te popelen om maximaal te gaan feesten. Nu hoor ik je denken: voor een dixie? Jazeker! De ingang van onze prachtige secret area was een dixie. Binnen no time stond de hele area, van pak 'm beet 9 bij 4 meter, stampvol! Een GROOT feest! En wat een sfeertje: springen, dansen, lachen. En de coole feestattributen maakten alles af: hoedjes, rolfluitjes, feestbrillen, serpentines, opblaasgitaren, microfoons en nog véél meer. Wat was het gaaf, van 7 tot 10 continu maximaal feest! En wie kan nou zeggen dat ze een ‘secret’ feestje gegeven hebben tussen de dixies op een festival? Wij! Check onze supervette aftermovie voor de totaalbeleving.

Wij kijken terug op een goede aftrap van ons vijfjarig bestaan, maar wij zijn nog lang niet klaar. Heb jij bijvoorbeeld onze toffe winactie op de website al gespot? Check hem snel hier. Houd onze kanalen in de gaten.