Het kerstgeschenk gaat naar....

Vorige week vroegen wij je jouw favoriete goede doel aan ons door te geven. Ook dit jaar schenken wij immers het geld voor dure kerstgeschenken regelrecht naar een goed doel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we ook aandacht besteden aan de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

TROMGEROFFEL...
EN HET KERSTGESCHENK GAAT NAAR... 

Wij hebben enorm veel inzendingen mogen ontvangen, dank daarvoor. Het was een moeilijke keus, maar wij hebben dit jaar voor een stichting gekozen waarmee wij ons verbonden voelen. Een stichting die ernaar streeft om alle kinderen mee te laten doen in de maatschappij. Als er in een gezin geen geld over is om een kind mee te laten doen met (buiten)schoolse activiteiten, dan biedt deze stichting steun. 

Als Werken in de Kempen vinden wij het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te ontdekken en te ontwikkelen. Ieder kind zou mee moeten kunnen doen met activiteiten waar vriendjes en vriendinnetjes ook aan mee kunnen doen. Hierdoor kunnen zij zich ontplooien en leren weloverwogen keuzes te maken (in de toekomst). Denk hierbij aan een studiekeuze of later een toffe baan die bij hun past. Dat wij onszelf hier hard voor maken, laten wij o.a. zien door de organisatie van de Open Bedrijven Dag. Deze dag biedt ook kinderen de kans om gratis op pad te gaan en spelenderwijs te oriënteren en ontdekken.  

Onze keuze is daarom gevallen op, tromgeroffel…

Stichting Leergeld, Veldhoven en De Kempen


Benieuwd hoe onze donatie besteed wordt? Volg ons via FacebookInstagram & LinkedIn