Jong leert oud op de Kempentech 2018

Jonge ondernemers of ondernemende jongeren zijn tijdens KempenTech 2018 van harte welkom op de vrijdagmiddag om frisse oplossingen te geven op vragen van de standhouders!

Pittige vragen over just in time bevoorrading (of juist niet?), employer branding, conflicthantering, scheidingstechnieken voor de extractie van eiwit en circulaire economie.
Diverse en complexe vragen van ervaren ondernemers in de Industriële automatisering, Kunststoftechniek, Bioreststromen, Metaalbewerking en Automotive. Ondernemers die alles al een keer gehoord lijken te hebben; behalve het écht goede antwoord.


Ben je jong of voel je je jong! 

Kom op vrijdag 8 juni naar de Kempentech en denk mee. We starten om 13.45 met een korte introductie en van 14.00 tot 16.00 uur mogen we los. Dan splitsen we op in groepen van 5 personen en gaan we langs de stands waar we per ondernemersvraag 20 minuten brainstormen. Ieder idee is welkom! En jij sowieso. De meest creatieve ideeën komen van buiten de normale box; dus kom vooral ook als je een expert bent op een ander gebied. En neem ook anderen mee!


Meld je aan bij het Innovatie Platform de Kempen, via Marja de Bruin 06 55 94 42 50, ipk@hetkop.nl of  Rob Spape 06 19 62 26 14, rob@hetkop.nl.