Kempen Event, promotiebeurs voor Kempische bedrijven [geannuleerd]

Na weken ongelooflijk hard werken om het nieuwe Kempen Event te realiseren, hebben we met alle maatregelen rondom het Corona Virus moeten besluiten om het evenement 20 juni tot onze grote spijt niet te laten plaatsvinden.
We geloven evengoed nog steeds onverminderd in het Kempen Event en kijken dan ook uit naar een nieuwe datum om bedrijven in de Kempen alsnog een mooi podium te kunnen bieden voor het grote publiek. Omdat nog heel onzeker is hoe de komende tijd zal verlopen en welk effect dit op iedereen heeft, laten we die datum voorlopig nog even in het midden.

We wensen alle bedrijven veel sterkte in deze onvoorspelbare tijd en staan altijd klaar om iets voor jullie te kunnen betekenen.

Op zaterdag 20 Juni 2020 organiseert Werken in de Kempen de eerste editie van Het Kempen Event, een promotiebeurs waar Kempische bedrijven zich presenteren aan het grote publiek. In de Koningshof in Veldhoven laten ondernemers uit alle sectoren zien wat ze in huis hebben. Vergelijkbaar met de Open Bedrijven Dag in januari, maar dan met alle bedrijven onder één dak.


Waarom het Kempen Event?

Regionale bedrijven willen zich zichtbaar maken in de regio en aan het grote publiek laten zien welke carrièrekansen ze bieden. Voorheen bood de KempenTech deze mogelijkheid aan technische bedrijven. Nu dit evenement zich in ’t bijzonder gaat richten op het promoten van technische beroepen, is er behoefte aan een alternatief in de vorm van het Kempen Event, waar overigens bedrijven uit álle sectoren welkom zijn.

Wat is het Kempen Event?

Het Kempen Event is een regionale promotiebeurs waar organisaties zich kunnen profileren als bedrijf en werkgever. Bedrijven uit allerlei branches laten zien wat ze doen, maken of verkopen op een interactieve manier. Dat maakt dat er van álles te zien en beleven is voor groot en klein. Het is een openbaar en gratis evenement.

Waar en wanneer vindt het plaats?

Het Kempen Event vindt plaats op zaterdag 20 juni van 10 uur tot 16.00 uur in de Koningshof in Veldhoven.

Welke bedrijven doen mee?

Werkelijk álle organisaties uit de Kempenregio kunnen deelnemen. Techniek, zorg, dienstverlening, (detail)handel, B2B of B2C. Er is ruimte voor alle ambachten en sectoren. En, ‘size doesn’t matter’ dus zowel grote als kleine ondernemingen hebben de mogelijkheid zichzelf en hun producten te presenteren en aan de man te brengen.

Voor welke bezoekers is het interessant?

Voor wie is het níet interessant? Het Kempen Event is breed opgezet en spreekt daarom een breed publiek aan waaronder;

  • Gezinnen met kinderen (kinderprogramma’s alom)
  • Mensen die zich oriënteren op de arbeidsmarkt of op zoek zijn naar een baan
  • Scholieren en studenten: VO, beroepsonderwijs (MBO/HBO), oriëntatie en stages/bijbanen/starters.
  • Basisschoolleerlingen
  • Mensen die gezellig een dagje uit willen
  • Mensen die interesse hebben in organisaties uit regio de Kempen en Eindhoven
  • Ondernemers die interesse hebben in potentiële samenwerkingen, leveranciers of afnemers


Hoe faciliteert Werken in de Kempen?

Werken in de Kempen organiseert en promoot het Kempen Event, maar biedt bedrijven ook de gelegenheid om zichzelf te profileren.

Bedrijven kunnen zich inschrijven voor de beurs via www.kempenevent.nl en kunnen ook diverse promotiepakketten afnemen om zich in de periode voorafgaand aan het Kempen Event in de kijker te spelen.  

Op de hoogte blijven?

Het Kempen Event is volop in ontwikkeling. Nieuwe informatie zullen we voortdurend delen via www.kempenevent.nl. Volg vooral ook de social media kanalen van Werken in de Kempen op facebook, Instagram (bezoekers) en LinkedIn (voor bedrijven) voor het laatste nieuws.

Meer info?

Voor meer informatie over het Kempen Event kun je contact opnemen met Sem van den Borne via 0497-21 00 26 of events@werkenindekempen.nl.