Stem op Lieke voor de Zilveren Haring van het VICK!

Lieke is genomineerd voor de Zilveren Haring, een prijs die het VICK jaarlijks uitreikt aan jonge, innovatieve ondernemers in de regio. Natuurlijk zijn wij als collega’s super trots op onze Lieke en gunnen wij haar deze mooie prijs. Jij toch ook?

Stem HIER op Lieke

Nominatie Lieke van Loon, Werken in de Kempen:

In 2014 startte Lieke van Loon (33) aan de keukentafel haar uitzendbureau Baangarant. Luisterend naar Kempische werkgevers die liever zelf personeel wilden werven, ontwikkelde ze met haar zus en marketeer Marion, werkenindekempen.nl. 4 Jaar later is Werken in de Kempen hét platform in de Kempen waar werkgevers en werkzoekenden bij elkaar komen.

Met een team van 13 gedreven medewerkers helpt Werken in de Kempen dagelijks tientallen Kempenaren aan een baan in de regio. ‘Daar zijn we goed in omdat we onze expertises op de juiste manier combineren; recruitment, media en marketing. Dat doen we op maat voor werkgevers maar ook voor onszelf, dus we weten dat het werkt.’

Werken in de Kempen is een jonge, snelgroeiende organisatie met een vernieuwend en uniek concept. Lieke is energiek en gedreven en heeft het talent om de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Als vooruitstrevende ondernemer weet ze precies wat ze wil en hoe ze daar met flair moet komen. Lieke luistert, netwerkt, onderneemt en stroopt de mouwen op.

De sterke community die Werken in de Kempen heeft opgebouwd, zegt iets over de kracht van de regio en de mooie rol die Werken in de Kempen daarin vervult.