Techniekspeeltuin voor jong en oud: Bezoek KempenTech op 8 en 9 juni tijdens de Dutch Technology Week

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni barst het techniekfeest KempenTech los. De vijfde editie van KempenTech is een techniekspeeltuin voor jong en oud met ruim 50 bedrijven die zich presenteren. KempenTech is het techniekevenement op het Kempisch Bedrijvenpark tijdens de Dutch Technology Week .

Vijftig Kempische bedrijven

KempenTech is dit jaar weer groter dan vorige jaren en er is een grote diversiteit aan (technische) bedrijven. Ruim vijftig bedrijven laten zich van hun beste kant zien. Er zijn cobots, robots, brainboosters, virtual reallity brillen, drones, magneten en er is bio-techniek, koeltechniek, besturingstechniek, autotechniek, elektrotechniek en foodtechniek te ontdekken op KempenTech. Op www.kempentech.nl worden alle bedrijven die deelnemen aan KempenTech gepresenteerd.

Zaterdag familiedag & Banenbeurs

Op zaterdag 9 juni is KempenTech van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor alle geïnteresseerde uit de Kempen. Gezinnen met kinderen, techniekfans en andere bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken van het Kempisch bedrijfsleven en de bruisende arbeidsmarkt in de regio. Interessant voor een breed publiek omdat er naast technische bedrijven ook vele vacatures worden gepresenteerd op de Werken in de Kempen Banenbeurs. Toegang is gratis.

Vrijdag bedrijvenbeurs

Op vrijdag is KempenTech vanaf 10:00u geopend voor alle ondernemers. Deze dag staat in het teken van netwerken, ideeën uitwisselen en ondernemen. In een gemoedelijke sfeer presenteren de bedrijven wat zij te bieden hebben en waar zij voor staan. Als u wilt weten wat uw collega-ondernemer voor u kan betekenen of gewoon eens wilt bijpraten onder het genot van een drankje dan is een bezoek zeker de moeite waard.

KOP Symposium

Op vrijdagmiddag organiseert het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) tijdens KempenTech een symposium voor alle bedrijven uit de Kempen die lid zijn van een ondernemersvereniging. Dit jaar is het thema e-commerce. Twee Kempische ondernemers, Hanny Arens van bedandbreakfast.nl en Kees Koolen, oprichter van Booking.com delen hun succesverhalen tijdens het symposium. Beide ondernemers hebben een boeiend verhaal over het opzetten van een succesvol en innovatief internetbedrijf.

Kijk hier voor het uitgebreide programma van KempenTech.


KempenTech wordt georganiseerd op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.
De tent staat aan de Diamantweg naast het gebouw van VDL Fibertech Industries.
Vanaf de Diamantweg is er een groot parkeerterrein en fietsenstalling voorzien.