Vezet Group, Smart Technical Solutions

Wij, Vezet Group, zijn al ruim 20 jaar in West-Europa en daarbuiten actief met het optimaliseren, uitbreiden en onderhouden van verpakkingslijnen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van slimme innovatieve oplossingen voor technische vraagstukken binnen de non-food en food sector. De slogan van Vezet luidt dan ook: smart technical solutions.

Vezet Group is een platte organisatie, vandaar ook dat de leiding bestaat uit een driekoppig management: Matt Claassen (DGA), Niels Claassen en Pieter Kokx.

Wij beschikken over deskundige en vakbekwame monteurs die werken met passie en hebben hart voor de zaak. Ze hebben een flexibele en oplossingsgericht instelling. Door inzet te tonen en aanwezig te zijn in het traject van samenwerking, beantwoorden wij elk vraagstuk met een passende oplossing!

Steeds meer ondernemers zijn bewust bezig met de beschikbaarheid, capaciteit en kwaliteit van zijn of haar machine. Men moet steeds groener en sneller produceren, waarbij ook de kwaliteit van het product moeten worden gewaarborgd. Wij kijken graag mee over de schouder en zorgen voor ‘slimme’ technische modificaties. Hierbij kan men denken aan:

  • Het leveren van een nieuwe verpakkingslijn(en) in samenwerking met partner(s)
  • Het vervangen van zware arbeid en verhoging van rendement door inzet van robots
  • Het beveiligen van machines (machineveiligheid)
  • Het vervangen van een oude PLC besturing of besturingskast.

Daarnaast zijn wij continu innovatief bezig met de ontwikkeling van producten, concepten etc. Vandaar dat wij dan ook trots zijn op het feit dat Niels Claassen genomineerd is voor de jaarlijkse uitreiking van de ’zilveren Haring’, welke jaarlijks wordt uitgereikt op de Vick Haringparty aan een jonge ondernemer met innovatieve ideeën. Deze uitreiking zal dit jaar plaatsvinden op 22 juni a.s.

Uiteraard willen wij graag die “Zilveren Haring’ winnen: elke stem is meegenomen dus stem op Niels! U kunt stemmen via de website www.vick.nl.