Werkgevers Blog

 1. Alius Energy: Investeren in morgen, Duurzaam werk bij een dynamisch bedrijf

  Alius Energy: Investeren in morgen, Duurzaam werk bij een dynamisch bedrijf

  Alius is oud-Latijn voor ‘anders’. Bij Alius staat ‘anders’ voor energie: wij zijn specialist in zonne-energiesystemen en adviseren op het gebied van duurzame energie. Maar ‘anders’ is ook van toepassing op onze manier van werken en hoe wij ons dagelijks werk inrichten.

  Wie wij zijn

  AliusEnergy begon in 2007 als eenmansproject van Wil van der Meijden maar is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van zo’n 30 medewerkers. Het bedrijf bestaat uit de werkmaatschappijen AliusClimate en AliusSolar. Met AliusClimate richten we ons op klimaatbeheersing van industriële en agrarische systemen. Met AliusSolar adviseren we op het gebied van foto-voltaïsche systemen, die (zon)licht omzetten in elektriciteit. We zijn tevens de grootste distributeur van het omvormer-merk SolarEdge in Europa.

  Bij Alius investeren we in een groene toekomst. Wij leveren niet alleen energiezuinige en duurzame installaties, maar delen ook onze specialistische kennis.

  Lees meer »
 2. Vezet Group, Smart Technical Solutions

  Vezet Group, Smart Technical Solutions

  Wij, Vezet Group, zijn al ruim 20 jaar in West-Europa en daarbuiten actief met het optimaliseren, uitbreiden en onderhouden van verpakkingslijnen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van slimme innovatieve oplossingen voor technische vraagstukken binnen de non-food en food sector. De slogan van Vezet luidt dan ook: smart technical solutions.

  Vezet Group is een platte organisatie, vandaar ook dat de leiding bestaat uit een driekoppig management: Matt Claassen (DGA), Niels Claassen en Pieter Kokx.

  Wij beschikken over deskundige en vakbekwame monteurs die werken met passie en hebben hart voor de zaak. Ze hebben een flexibele en oplossingsgericht instelling. Door inzet te tonen en aanwezig te zijn in het traject van samenwerking, beantwoorden wij elk vraagstuk met een passende oplossing!

  Steeds meer ondernemers zijn bewust bezig met de beschikbaarheid, capaciteit en kwaliteit van zijn of haar machine. Men moet steeds groener en snelle

  Lees meer »
 3. Column: Uitdaging

  Column: Uitdaging

  Op de ouderavond vertellen de juffen dat onze zoon (10) slimmer is dan we dachten. Dikke prima, zou je denken. Ware het niet dat zijn cijfers het niet bevestigen en hij laatste tijd een lastig mannetje is dat z’n zusje loopt te ‘dissen’ en voortdurend ruzie maakt over zijn ‘schermtijd’. Ik erger me rot aan het gehang en ge-game en wijt het aan vroegtijdige hor(ror)monen.

  Terwijl ik een documentaire kijk, vraagt meneertje waar het over gaat. ‘Over verveling’ zeg ik, verveling schijnt heel slecht te zijn voor mensen. Sommige mensen gaan zelfs vernielen of rellen schoppen uit verveling.’ Ondertussen zien we beelden van mensen die een Londense winkelstraat kort en klein slaan, brand stichten en vechten met de politie. Het maakt nogal indruk want ons tienerkindje blijft langer dan 10 seconden geboeid.

  Ondertussen vertelt de mevrouw van de documentaire dat school -met stip- de saaiste plek op aarde is. Het belangrijkste wat het ouderwetse onderwijssysteem ons leert, ze

  Lees meer »
 4. Werken in de Kempen vacaturekrant editie 12 jaargang 3 online

  Werken in de Kempen vacaturekrant editie 12 jaargang 3 online

  Mis hem niet, dé vacaturekrant van 2018. Bomvol vacatures van de gaafste werkgevers uit de regio. Die kun je zaterdag op de Banenbeurs meteen een hand komen geven.

  Lees meer »
 5. Updates aan de Website (mei)

  Updates aan de Website (mei)

  Sinds de lancering van de nieuwe website zijn we hard bezig geweest met het verbeteren van de grootste fouten die gepaard gaan met de lancering van een geheel nieuw systeem. Niet alleen zijn het aan de oppervlakte visuele veranderingen. Ook is er onder de motorkap veel gebeurd waar de gebruikers niet direct zicht op hadden maar wel veel impact hebben gehad op de prestaties. Onderstaande lijst geeft aan welke bugs inmiddels zijn opgelost afgelopen maand.


  Werkgever

  • Credits worden niet toegekend aan account na aanschaf. 
  • Probleem bij enkele klanten waarbij het inlogadres niet overeenkomt met de oude website.
  • Onzichtbaar zetten van vacatures is nu weer mogelijk. 
  • Heractivering van een eerder geplaatste vacature ging onnodig via een aparte creditmethode.
  • Vraag aan werkgever functie komt binnen bij de inlogmail ipv contact
  Lees meer »
 6. Column: Kapper

  Column: Kapper

  Met het oog op verantwoord ouderschap, hebben we onze zoon (10) opgevoed met de overtuiging dat het leven niet om uiterlijk draait. ‘Het gaat tenslotte om de binnenkant’, voegden we er met katholieke blik aan toe. We waren ons er toen niet van bewust dat deze pedagogische les later tegen ons gebruikt zou worden.

  10 Jaar later vindt onze zoon dat het totale onzin is, om ook maar íets aan je uiterlijk te doen (want toch niet belangrijk?) en besteedt hij zijn tijd liever aan andere dingen. Douchen? Dagelijks en lang, zittend in de douchebak zonder de zeep aan te raken. Tanden poetsen? Met de elektrische tandenborstel op standje tien. Kleren kopen? In rap tempo, niks passen en alleen joggingspul. Haar knippen? Totale tijdverspilling, dus bij voorkeur niet.


  Grote sfeerbederver in ons huis, is dus de snelle haargroei van zijn goudblonde lokken. Wanneer zijn prachtige manen de limiet bereikt hebben, herhaalt

  Lees meer »
 7. Stem op Lieke voor de Zilveren Haring van het VICK!

  Stem op Lieke voor de Zilveren Haring van het VICK!

  Lieke is genomineerd voor de Zilveren Haring, een prijs die het VICK jaarlijks uitreikt aan jonge, innovatieve ondernemers in de regio. Natuurlijk zijn wij als collega’s super trots op onze Lieke en gunnen wij haar deze mooie prijs. Jij toch ook?

  Stem HIER op Lieke

  Nominatie Lieke van Loon, Werken in de Kempen:

  In 2014 startte Lieke van Loon (33) aan de keukentafel haar uitzendbureau Baangarant. Luisterend naar Kempische werkgevers die liever zelf personeel wilden werven, ontwikkelde ze met haar zus en marketeer Marion, werkenindekempen.nl. 4 Jaar later is Werken in de Kempen hét platform in de Kempen waar werkgevers en werkzoekenden bij elkaar komen.

  Met een team van 13 gedreven medewerkers helpt Werken in de Kempen dagelijks tientallen Kempenaren aan een baan in de regio. ‘Daar zijn we goed in omdat

  Lees meer »
 8. Techniekspeeltuin voor jong en oud: Bezoek KempenTech op 8 en 9 juni tijdens de Dutch Technology Week

  Techniekspeeltuin voor jong en oud: Bezoek KempenTech op 8 en 9 juni tijdens de Dutch Technology Week

  Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni barst het techniekfeest KempenTech los. De vijfde editie van KempenTech is een techniekspeeltuin voor jong en oud met ruim 50 bedrijven die zich presenteren. KempenTech is het techniekevenement op het Kempisch Bedrijvenpark tijdens de Dutch Technology Week .

  Vijftig Kempische bedrijven

  KempenTech is dit jaar weer groter dan vorige jaren en er is een grote diversiteit aan (technische) bedrijven. Ruim vijftig bedrijven laten zich van hun beste kant zien. Er zijn cobots, robots, brainboosters, virtual reallity brillen, drones, magneten en er is bio-techniek, koeltechniek, besturingstechniek, autotechniek, elektrotechniek en foodtechniek te ontdekken op KempenTech. Op www.kempentech.nl worden alle bedrijven die deelnemen aan KempenTech gepresenteerd.

  Zaterdag familiedag & B

  Lees meer »
 9. Foodtech, Carrièrekansen en E-commerce op KempenTech

  Foodtech, Carrièrekansen en E-commerce op KempenTech

  Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni presenteren Kempische bedrijven zich op KempenTech, het techniekevenement op het Kempisch Bedrijvenpark tijdens de Dutch Technology Week . Vooruitstrevende bedrijven laten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien. Hun topprestaties staan tijdens KempenTech in de spotlight voor een breed publiek.

  KOP Symposium

  Op Vrijdagmiddag organiseert het Kempisch Ondernemersplatform (KOP) tijdens KempenTech een symposium voor alle bedrijven uit de Kempen die lid zijn van een ondernemersvereniging. Dit jaar is het thema e-commerce. Twee Kempische ondernemers, Hanny Arens van bedandbreakfast.nl en Kees Koolen, oprichter van Booking.com delen hun succesverhalen tijdens het symposium. Beide ondernemers hebben een boeiend verhaal over het opzetten van een succesvol en innovatief internetbedrijf.

  Op vrijdag e

  Lees meer »
 10. Nieuwe Website: De F.A.Q. voor werkgevers

  Nieuwe Website: De F.A.Q. voor werkgevers

  Eindelijk kunnen wij de nieuwe vacaturesite presenteren. Hiermee zijn we 'future-proof' en kunnen wij in de toekomst alle wensen van klanten en werkzoekenden vervullen. Toch brengt de lancering van een website een hoop teweeg. In het begin blijken zaken anders te lopen dan verwacht. Zo kunnen onze klanten bijvoorbeeld niet alle functionaliteiten terugvinden binnen hun account. Hierbij een korte F.A.Q. om jullie op weg te helpen.

  Wat is er voor mij als werkgever veranderd ten opzichte van de oude website?

  Voor jou als werkgever is er niet zo heel veel veranderd op de nieuwe site. Je kunt nog gewoon inloggen op een eigen account, vacatures aanmaken, sollicitaties inzien en deze afhandelen. Anders dan voorheen is echter het feit dat je de ontvangen sollicitaties vanaf nu volledig beheert vanuit je eigen account. Zo heb je één duidelijk overzicht van al je sollicitaties. Per sollicitatie ku

  Lees meer »
Pagina
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden