Boekhoudkundig en Administratief Medewerker m/v parttime

NieuwAtlantis

Valkenswaard
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
12-12 Uur
€0 - €0
040-2049493
Bedrijfsprofiel
Een familiebedrijf, met ruim 40 jaar ervaring in de zwembad- en wellness branche. Een organisatie met een platte structuur en een informele sfeer met een no-nonsense cultuur.
Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de zwembad- en wellnessbranche? Atlantis Zwembaden BV zoekt een BOEKHOUDKUNDIG EN ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (m/v) voor 12 uur per week.

Het is een zeer gevarieerde baan voor drie halve dagen per week op onze locatie aan de John F. Kennedylaan 73 te Valkenswaard. Boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Incidenteel kan gevraagd worden om aan de receptie in te vallen.
Functie-eisen
Wij vragen: goede contactuele eigenschappen evenals een flexibele, klantgerichte houding en het zelfstandig kunnen opereren in teamverband. Jouw opleidingsniveau is minimaal MBO niveau en je hebt boekhoudkundige ervaring.
Aanbod
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maar zeer zeker marktconform.
Aanvullende informatie
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en trekt de zwembad- en wellnessbranche jou aan ? Stuur dan jouw cv met recente pasfoto en motivatie naar: Atlantis Zwembaden BV, t.a.v. Frank Aret,John F Kennedylaan 73, 5555 XC Valkenswaard, tel: 040 2049493 of klik op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

NieuwAtlantis

John F. Kennedylaan 73,
5555 XC , Valkenswaard,
NieuwAtlantis

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden