Cafetariamedewerker

Cafetaria Het Smulhuis

Hapert
LBO / VMBO
Vast
22-36 Uur
0497-381051
Bedrijfsprofiel
Cafetaria Het Smulhuis is al jaren een begrip in De Kempen. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. We zijn per direct op zoek naar cafetariamedewerkers, zowel voor onze vestiging in Hapert als in Reusel.
Functieomschrijving
Als algemeen cafetariamedewerker zul je veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Je werk is erg gevarieërd: maken van broodjes en salades, bakken en inpakken van bestellingen, voorbereidende werkzaamheden in onze keuken, gasten bedienen in onze zaak en op ons terras. 
Functie-eisen
Je houdt van aanpakken, bent flexibel en beschikbaar tijdens weekenden en vakanties. Je werkt snel maar secuur en bent klantvriendelijk. Ervaring in de horeca is een pre maar geen vereiste.
Aanbod
Je sluit aan bij een gezellig, enthousiast team met een informele werksfeer. We zijn zowel op zoek naar fulltime als parttime medewerkers, en bieden je - na een proefperiode - een vast contract aan. Je salaris is conform de markt, en vakantietijden zijn flexibel.
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cafetaria Het Smulhuis

Nieuwstraat 18,
5527at , Hapert,
Cafetaria Het Smulhuis

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden