Calculator - Werkvoorbereider (M/V)

M. van der Looy Afbouw B.V.

Bergeijk
MBO, HBO
Vast
37-40 Uur
0497 551010
Bedrijfsprofiel
Van der Looy Groep is een middelgroot Stukadoors- en Afbouwbedrijf. Wij verzorgen binnen ons werkgebied alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden, decoratieve technieken en thermische buitengevelisolatie. Kwaliteit en klantgerichtheid is waar wij voor staan. Dit is de reden waarom wij uitsluitend werken met vakmensen.
Functieomschrijving
Ben je bouwtechnisch en toe aan de volgende stap in je carriere? Heb je affiniteit om projectmatig te werken, kun je snel schakelen en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan ben jij vast onze nieuwe Calculator-werkvoorbereider!

De Calculator-Werkvoorbereider bij Stukadoorsbedrijf M. van der Looy is actief betrokken bij de voorbereiding, begeleiding en nacalculatie van (gelijktijdig meerdere) stuk- en afbouwprojecten in verschillende fasen en heeft vanuit deze rol veelvuldig overleg met projectleiders en uitvoerders. Verder ben je verantwoordelijk voor deskundige calculatie van stukadoors- en afbouwprojecten en het voorbereiden en opstellen van de offertes.

Jouw taken:
Werkvoorbereiding:
Voorbereiden en bespreken van projecten, documentatie en vergunningen met de leidinggevende en daarnaast het berekenen en bestellen van de materialen.
Calculatie:
Calculeren van kostprijzen, ramen van de benodigde manuren en doorlooptijd voor het opstellen van offertes richting de klant.
Planning:
Vaststellen van de aard en omvang van de projecten en deze overleggen met projectleiders en uitvoerders betreffende de duur en uitvoering van de projecten.
Functie-eisen
Heb je minstens een afgeronde MBO+/HBO opleiding en ben je ondernemend, resultaatgericht, accuraat en bezit je over een goed communicatief vermogen. Dan willen wij graag kennis met je maken.
Aanbod
We bieden een uitdagende functie aan, binnen een dynamisch familiebedrijf met ruime mogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing. 
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie toe. De sollicitatieprocedure wordt gecoordineerd door HKB / Simone Sleddens. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

M. van der Looy Afbouw B.V.

Melkweg 3,
5571 SM , Bergeijk,
M. van der Looy Afbouw B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden