Bladel
MBO, HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-40 Uur
€1700 - €2650
0497-339400
Bedrijfsprofiel
FAMAR Nederland B.V., gevestigd in Bladel, is een farmaceutisch productiebedrijf en is binnen de FAMAR Groep aangemerkt als Centre of Excellence voor vloeibare farmaceutische producten. De FAMAR Groep telt ruim 3000 medewerkers waarvan er 150 in Bladel werkzaam zijn. FAMAR staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen. Als full service Contract Manufacturer (CMO), voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Famar Nederland bij de top van CMO's in Europa. Wij zijn op zoek naar een Chemisch Analist voor het QC laboratorium in Bladel. Heb jij ervaring met diverse analysetechnieken, ben je hands-on, accuraat en resultaatgericht? Dan kom je in aanmerking voor deze functie.
Functieomschrijving
Het werkgebied van de Chemisch Analist binnen de afdeling Quality Control (QC) betreft de kwaliteitscontrole en –analyse op grondstoffen/verpakkingsmaterialen, halffabricaten en eindproducten en de productieomgeving vanuit de validatie- en de reguliere productieruns. Ook worden kwaliteitscontroles en –analyses uitgevoerd op geretourneerde producten ten behoeve van de afhandeling van klachten door Quality Assurance (QA). Binnen QC wordt gewerkt aan de hand van de in het kwaliteitssysteem vastgestelde procedures en instructies m.b.t. de monsteropname, wijze van analyseren en het aantal controles/analyses dat moet worden uitgevoerd. Op basis van de analyseresultaten worden de halffabricaten en eindproducten ‘vrijgegeven’ door QA. De focus binnen deze functie ligt op het uitvoeren van de instrumentele analyses en kwaliteitsonderzoek en kwaliteitsanalyses. Je taken zijn:
  • Voorbereiden en uitvoeren van instrumentele analyses
  • Vaststellen van meetresultaten
  • Onderhoud aan laboratoriumapparatuur
  • Voorbereiden en uitvoeren van controlemetingen
  • Rapporteren van analyseresultaten
Functie-eisen
Je bent een praktische ingestelde teamplayer met een MBO+ werk- en denkniveau (zoals MLO met analytisch/chemische specialisatie of startende HBO-er). Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen een farmaceutisch laboratorium. Je hebt kennis van fysische, chemische analyses en meetapparatuur zoals HPLC en GC. Je hebt een kwaliteit- en resultaatgerichte werkhouding, bent hands-on, oplossingsgericht en accuraat. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Aanbod
Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Marleen Nelissen, HR Officer, of Patrick Curvers, Teamleider QC, telefoon (0497) 33 94 00. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.famar.eu
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Famar Nederland B.V.

Postbus 23,
5530 AA , Bladel,
Famar Nederland B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden