Cleanroom/productie medewerker | metaalbewerkingsbedrijf | dagdienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€2000 - €2500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Een gemoedelijk bedrijf in de metaalbranche dat zich continu ontwikkeld. Ze zijn begonnen als specialist in het bewerken van dun plaatstaal en licht constructiewerk. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een sterke toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Het leveren van een diversiteit aan metalen in grote en kleine series vormt nog steeds de basis. Maar ze kijken ook graag verder! Ze beschikken over een modern machinepark in mooie productiehallen en hebben ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Inmiddels zijn ze met bijna 200 werknemers aan het werk op 2 locaties in Bergeijk. Binnen het bedrijf heerst een prettige werksfeer met collega's die elkaar respecteren en waar nodig vooruit helpen. Op deze manier wordt er ook samengewerkt. Vooral door samenwerkingen kun je alle uitdagingen aan, leer je veel van collega's en heb je plezier in je werk. Daarnaast voelen ze zich maatschappelijk betrokken en geven daarom ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek. 


Functieomschrijving

Ontgaat jou geen enkel detail? Behoren orde en netheid tot jouw sterke kanten? Werk je graag in een schone werkomgeving en ben je fulltime beschikbaar? Samen met een team van zo'n 20 collega's ben je verantwoordelijk voor de cleanroom afdeling. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:  • Schoonmaken van tools en containers voor gebruik;
  • Assembleren/monteren en schoonmaken in de goede volgorde van diverse onderdelen tot een eindproduct voor de klant;
  • Aanbrengen van stickers en hoesjes aan de producten;
  • Bundelen en verpakken van eindproducten;
  • Uitvoeren van periodieke schoonmaakwerkzaamheden in de cleanroom. 

Functie-eisen

En wat vragen wij van jou?  • Heb je ervaring in de metaalindustrie? Dat is mooi meegenomen;
  • Heb je vaker gewerkt in een cleanroom? Dan heb je een streepje voor;
  • Je bent nauwkeurig en kan zelfstandig werken;
  • Je hebt oog voor detail en werkt geordend en netjes;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

Aanbod

Het gaat om een fulltime functie in dagdienst voor 38 uur per week. Op maandag t/m donderdag wordt er gewerkt van 7.30 tot 16.30 uur en op vrijdag ben je al om 13.30 uur klaar! Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en wordt gebaseerd op de CAO Metaal & Techniek. Denk hierbij aan een range van €2.100,- tot €2.400,-. Daarnaast hebben ze goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Ook hebben ze een zeer actieve personeelsvereniging die geduredne het jaar diverse uitjes organiseert en leuke cadeautjes regelt wanneer je iets bijzonders te vieren hebt.Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Lieke Vermeltfoort via 0497-845793 of liekevermeltfoort@werkenindekempen.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden