Cliëntbegeleider, Eerselstraat 4, locatie Donksbergen in Duizel (vaste baan)

Lunet zorg

Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-36 Uur
€2000 - €2793
088-5515345
Bedrijfsprofiel

"Goed leven met een zachte g":


Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.550 professionals en 1.150 vrijwilligers voor hen klaar. Op bijna 100 locaties of in de eigen/ouderlijke woning in de regio Zuidoost-Brabant.

Samen werken aan een goed leven:


Een goed leven. Dat willen we toch allemaal. Een goed leven lijkt heel gewoon, maar dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Mensen met een beperking -fysiek, mentaal, sociaal- hebben het vaak moeilijker om zich staande te houden in deze snel veranderende wereld. Zij hebben hulp nodig om goed te leven.

Als erkend specialistische instelling zorgen wij voor deze mensen. Ze rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd. Dit doen we voor alle leeftijden en waar en wanneer dat nodig is. Van een paar uur per maand tot 24 uur per dag.

Functieomschrijving
We zijn op zoek naar een Cliëntbegeleider, Eerselstraat 4, locatie Donksbergen in Duizel (vaste baan).

In deze omgeving kom je werken:
Eerselstraat 4 is gelegen in een bosrijk gebied op locatie Donksbergen, slechts 25 minuten rijden vanaf het centrum van Eindhoven. Het is een kleinschalige woning, bestaande uit twee huiskamers en 8 slaapkamers. Je werkt altijd samen met een collega. Sfeer is erg belangrijk op de woning, we streven naar een prettige woonomgeving waar de cliënten zich thuis voelen. Daarnaast wordt er ook veel gebruik gemaakt van het terrein en zijn we veel buiten met de cliënten.

Vanuit de cliënt:
De cliënten die op Eerselstraat 4 wonen, wonen al langer samen. Sommige kennen elkaar al van jongs af aan. De cliënten zijn van middelbare leeftijd en hebben een ontwikkelingsniveau tussen de 1,5 en 3 jaar oud. Ze begrijpen wat er van hen verwacht wordt (aangepast op het ontwikkelingsniveau). Er wordt vaak non-verbaal of met korte woorden/uitspraken gereageerd vanuit de cliënt. De cliënten houden erg van humor en een grapje. De cliënten worden geholpen bij de dagelijkse verzorging. De een heeft hierin meer aansturing nodig, de ander volledige overname. Alle cliënten zijn voldoende mobiel, er wordt geen gebruik gemaakt van tilliften of andere hulpmiddelen. De cliënten vragen veel nabijheid en structuur. Een aantal cliënten maken gebruik van een gevisualiseerd dagprogramma.

Als cliëntbegeleider van deze cliëntgroep heb je een signalerende- en sturende rol als het gaat om het contact tussen de cliënten onderling. Geen dag is daarin hetzelfde. Als cliëntbegeleider zorg je samen met de cliëntvertegenwoordiger voor het tot stand komen van de persoonlijk plannen. Je werkt daarbij nauw samen met het team en andere disciplines. De persoonlijk plannen worden half jaarlijks geëvalueerd en je stuurt het team aan in het vertalen van de afspraken uit de plannen naar de dagelijkse ondersteunende activiteiten.

Vanuit het team:
Het team waar je komt te werken is klein, maar zeer gedreven en gemoedelijk. Een enkele collega werkt er al langer, maar ook veel nieuwe gezichten hebben zich tot het huidige team gevormd. Je thuis voelen binnen het team en collegialiteit vinden we erg belangrijk. Jezelf ontwikkelen wordt gestimuleerd. Wij zijn op weg naar een zelfsturend team, wat inhoudt dat we samen verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen op de woning, de uitvoer van de persoonlijke plannen en de roosters.

Wij werken:
Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen 7.00 uur en 22.00 uur.
Functie-eisen
Wat we graag zien:
Ben jij de gedreven, collegiale, positief ingestelde collega die ons team komt versterken? Dan zoeken wij jou! Ben je daarnaast in het bezit van een relevante opleiding (Zorg & Welzijn) minimaal niveau 4? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Leuk! Wacht niet en reageer met een brief, solliciteer! Tijdens een gesprek leren we elkaar graag kennen.

Dienstverband:
Het betreft een functie voor ongeveer 28 uur per week (is bespreekbaar). Bij externe kandidaten starten we met een jaarcontract, maar bij bewezen functioneren zetten we dit al eerder om in onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden:
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van €2793,00,- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in mei 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.
Aanbod
Wat bieden we jou:
  • Een gemotiveerd, open en klein team. Gemoedelijkheid, humor en sfeer zijn belangrijk, maar ook en professionaliteit en gedrevenheid.
  • Een leuke doelgroep waarbij je door nauw samen te werken met het sociale netwerk, veel kunt bereiken, wat weer voldoening geeft in je werk.
  • Mogelijkheid om ervaring op te doen als cliëntbegeleider, als je nog weinig ervaring hebt.
  • Opleidingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en coaching.
  • Een uitdagende functie waarin je veel eigen initiatieven kunt ontplooien.
Aanvullende informatie
Heb je nog vragen?
Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met; Esther Aarts 06-10844721.

Solliciteer!
Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 2 september 2018. Je kunt solliciteren via de ‘Solliciteer Direct’'-button op deze pagina.
Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lunet zorg

Croy 5,
5653 LC , Eindhoven,
Lunet zorg

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden