referentie nummer: WRKN009882

Cliëntbegeleider Wonen, regio Eindhoven en de Kempen

Lunet zorg

Eindhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
16-36 Uur
088-5515345
Bedrijfsprofiel
"Goed leven met een zachte g":
Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.550 professionals en 1.150 vrijwilligers voor hen klaar. Op bijna 100 locaties of in de eigen/ouderlijke woning in de regio Zuidoost-Brabant.

Samen werken aan een goed leven:
Een goed leven. Dat willen we toch allemaal. Een goed leven lijkt heel gewoon, maar dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Mensen met een beperking -fysiek, mentaal, sociaal- hebben het vaak moeilijker om zich staande te houden in deze snel veranderende wereld. Zij hebben hulp nodig om goed te leven.

Als erkend specialistische instelling zorgen wij voor deze mensen. Ze rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd. Dit doen we voor alle leeftijden en waar en wanneer dat nodig is. Van een paar uur per maand tot 24 uur per dag.
Functieomschrijving
In deze omgeving mag je komen werken.
Ieder mens is uniek en daarom is het belangrijk dat je woont op een plek waar je je veilig en thuis voelt. Lunet zorg heeft woningen op diverse locaties in zuidoost Brabant. Huizen die midden in de wijk staan, maar ook woningen gelegen op een van de bosrijke woonparken Donksbergen of Eckartdal. We zijn binnen Lunet zorg op zoek naar zowel cliëntbegeleiders voor verschillende locaties.

Vanuit de cliënt
in de functie van cliëntbegeleider ondersteun je de cliënten in hun dagelijkse leven. De zorgvragen lopen per woning erg uiteen. Sommige cliënten begeleid je om hun zelfredzaamheid te behouden of waar mogelijk uit te breiden. Andere cliënten hebben naast die begeleiding ook veel behoefte aan verzorging. Daarnaast ben je als cliëntbegeleider ook verantwoordelijk voor het schrijven van de persoonlijke plannen. Samen met je collega’s heb je als doel om onze cliënten een kwalitatief zo goed mogelijk leven te bezorgen.

Vanuit het team
De collega’s van Lunet zorg zijn professionele mensen met een warm hart voor de zorg. Binnen de verschillende woningen wordt er gewerkt met zelfsturende teams. Je bent dus samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de woning, de uitvoer van de persoonlijke plannen en de roosters. Natuurlijk wordt je als team, waar nodig, ondersteunt door een professioneel team van specialisten. Lunet zorg vindt het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en de ruimte krijgt voor eigen inbreng.

Wij werken
Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.30 uur.
Functie-eisen
Wat we graag zien
Word jij enthousiast van deze functie en ben je geïnteresseerd in de gehandicaptenzorg? En ben je in het bezit van een relevante opleiding Zorg & Welzijn niveau 4? Dan gaan we we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.
Aanbod
Wat bieden we jou
- Een gemoedelijke werkomgeving binnen een enthousiast en ervaren team.
- Een afwisselende en uitdagende baan waarbij de nadruk ligt op de zelfredzaamheid van de cliënten.
- Je komt je te werken binnen een professionele omgeving met veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Lunet zorg heeft een breed cursusaanbod en besteed veel
aandacht aan doelgroepgerichte scholing en deskundigheidsbevordering.

Arbeidsvoorwaarden
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie van begeleider is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van €2793,- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. De functie van cliëntbegeleider is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van €2736-. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.

Dienstverband
Het aantal uren kan in overleg worden vastgesteld. In je rooster mag je samen met collega’s bepalen wat er nodig is en wie de diensten gaat draaien. We starten met een jaarcontract, maar met wederzijdse goedkeuring zetten we het daarna om naar onbepaalde tijd.
Aanvullende informatie
Heb je nog vragen?
Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werving & Selectie op nummer 088-5515345.

Solliciteer!
Ben je geïnteresseerd in Lunet zorg? Kijk dan op onze website www.werkenbijlunetzorg.nl voor alle openstaande vacatures.

Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.

Lunet zorg

Croy 5,
5653 LC, Eindhoven,
Lunet zorg

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden