Bergeijk
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
040 - 204 48 22
Bedrijfsprofiel
Inno-Tec Nederland B.V. is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrote series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie.

Met ons moderne en uitgebreide machinepark vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.
Functieomschrijving
Wij zoeken een CNC DRAAIER, die deel uit wil maken van een ambitieus, gezond en sterk groeiend bedrijf. Iemand die het als een uitdaging ziet om samen met ons team van 50 medewerkers de kwaliteit van de geleverde producten en van de organisatie te waarborgen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Inno-Tec. 

Het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. Vanzelfsprekend faciliteren wij opleidingen, trainingen en cursussen om je te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon.

Wij zoeken….
Iemand die enthousiast wordt van het realiseren van nauwkeurige producten van enkele stuks tot en met kleine series. Een vakman die  verantwoordelijkheid neemt voor het zelfstandig programmeren en bedienen van de machines.
Die het als een uitdaging ziet om zelfstandig producten te realiseren, zijn werkzaamheden te plannen  prioriteiten te stellen en de kwaliteit bewaakt waarmee de gevraagde levertijden gerealiseerd worden.
Daarnaast zie je het als een uitdaging om de afdeling verder te ontwikkelen en daarmee een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Inno-Tec. 
Functie-eisen
Jij bent iemand:
  • met MBO niveau 2 opleiding Fijn Mechanische Techniek of werktuigbouwkunde;
  • met enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • met kennis van de veiligheidseisen en ARBO regels;

Kernwaarden voor jou zijn: samenwerken, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, proactief.
Aanbod
Wat kunnen wij jou bieden:
  • Een zelfstandige functie, met veel vrijheid en inspraak op jouw expertise gebied;
  • Een prettige werkomgeving in een groeiend bedrijf met korte communicatielijnen en een marktconforme beloning volgens de CAO metaalbedrijf;
  • Wij bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.
Aanvullende informatie
Spreekt deze vacature je aan, zie je het als een uitdaging om kwalitatief hoogwaardige producten te vervaardigen en wil je deel uitmaken van een ambitieus team? Aarzel dan niet en solliciteer direct via de 'Solliciteer Direct'-button of neem contact op met Jan Willem Dannenberg op tel: 040-2044822.

We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inno-Tec Nederland BV

Hennepstraat 12,
5561 AC , Riethoven,
Inno-Tec Nederland BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden