Eersel
MBO
Vast
38-38 Uur
0497-385877
Bedrijfsprofiel
WDH Hydraulics is opgericht in 1993 en ontwerpt, produceert en repareert klantspecifieke hydraulische cilinders, draaidoorvoeren en zuigeraccumulatoren. Onze klanten komen uit de maritieme, offshore, infra en heavy lift sectoren. Vaak zijn de producten zo specifiek dat er voor ieder onderdeel speciaal materiaal besteld wordt dat in een speciek product gebruikt moet worden. We hebben een sterke engineering afdeling waar de producten ontworpen worden. Vervolgens worden alle onderdelen gemaakt in en gemonteerd in de fabriek. Voordat het product naar de klant gaat wordt het uitgebreid getest.


Functieomschrijving
In de rol van CNC draaier ben je verantwoordelijk voor het draaien van verschillende materialen voor de productie van hydraulische cilinders en aanverwante producten. Je bepaalt aan de hand van tekeningen de juiste bewerkingsvolgorde, bijpassende opspanning en het juiste gereedschap. Je gaat zelfstandig aan de slag met het programmeren en het in/afstellen van de draaibanken. We vertrouwen ook op je vakmanschap: je beoordeelt en adviseert over de maakbaarheid van de producten. Als vakman voer je natuurlijk ook je eigen controlemetingen uit. Jij zorgt er voor dat de kwaliteit van het product voldoet aan de eisen. Als CNC draaier bij WDH heb je afwisselend werk aan meestal lange producten. De juiste kandidaat is bereid tot overwerk en is op verschillende banken inzetbaar.
Functie-eisen
Een succesvolle kandidaat CNC draaier bij WDH:
• beschikt over een afgeronde MBO opleiding in de verspanende techniek.
• heeft aantoonbare ervaring als draaier en is bekend met Siemens en Fanuc besturing.
• kan tekeningen lezen, extern programmeren en producten opspannen.
• is kwaliteitsbewust, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is flexibel
• Heeft bij voorkeur enige materiaal- en gereedschapskennis.

Je bent een teamspeler en zorgt samen met je collega’s dat het product op planning en met de juiste kwaliteit aan de klant geleverd kan worden. Je bent een echte vakman of vakvrouw en gaat geen uitdaging uit de weg.
Aanbod
Een zelfstandige baan in een leuk bedrijf
Aanvullende informatie
Voor eventuele vragen over de vacature, neem telefonisch contact op met René Brok (0497-700205).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WDH Cylinders BV

Meerheide104,
5521 DX , Eersel,
WDH Cylinders BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden