referentie nummer: WRKN009784

CNC Draaier

Basco Verspaningstechniek

Waalre
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
38-40 Uur
0402217225
Bedrijfsprofiel
Basco Verspaningstechniek B.V. richt zich op de productie van het complexere draai- en freeswerk van metaal- en kunststofproducten. Hiernaast beschikken we over een schone ruimte waar producten gereinigd worden en kleine assemblages plaatsvinden.
Functieomschrijving
Vanwege uitbreiding van onze capaciteit, zijn we op zoek naar een CNC draaier die zelfstandig kan functioneren.
Functie-eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat je, naast passie voor het technisch vakmanschap, geïnteresseerd bent in nieuwe technologieën. Als vooropleiding heb je VMBO niveau 4, of een gelijkwaardige opleiding, afgerond en enkele jaren werkervaring opgedaan. Je hebt praktijkervaring met besturingssystemen (bij voorkeur FANUC). Hiernaast is het een pre als je ervaring hebt met CAD/CAM programma’s.
Aanbod
We bieden een uitzicht op een vast dienstverband. Onze organisatie is modern, overzichtelijk en er heerst een ontspannen sfeer. De werkomgeving is schoon, netjes en veilig. Daarnaast hebben we onze zaken goed op orde!
Aanvullende informatie
We zijn preferred supplier van Mirion Technologies (Canberra Olen) voor de productie van standaard Silicon Detectors ten behoeve van detectie van nucleaire straling. Tevens leveren we aan diverse OEM'ers (Original Equipment Manufacturing) onderdelen voor akoestische meetapparatuur, ultrasound fysiotherapie toepassingen en accurate gas flow meters. Daarnaast complementeren nationale en internationale Main Suppliers ons klantenbestand.

Basco Verspaningstechniek

Prunellalaan 22,
5582HB, Waalre,
Basco Verspaningstechniek

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden