referentie nummer: cnc-frezer - 1-46a68110ca46a68

CNC Frezer

TDE BV

Eindhoven
MBO
Nee
40-40 Uur
040-2523898
Bedrijfsprofiel
TDE BV is een klein familiebedrijf met een gezellig team waarbij de klant centraal staat. Onze klanten zijn werkzaam in de automotive, verpakkingsindustrie, machinebouw, detectie en industrie. Wij maken enkel stuks tot middelgrote series en zijn sterk in flexibiliteit voor onze klanten. Bij ons is iedere dag weer anders en dienen zich nieuwe uitdagingen aan.
Functieomschrijving
Ben jij een zelfstandige CNC frezer? Wil je graag werken in een klein team? En wil je graag enkel stuks tot kleine series maken? Dan hebben wij een baan met goede voorwaarden voor jou. In deze functie als CNC-frezer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verspanende bewerkingen. Je taken bestaan o.a. uit het wisselen van gereedschap, het maken van programma's en het opspannen van producten. Je zorgt dat het productieproces optimaal verloopt, je controleert het eindresultaat, grijpt in waar nodig en denkt continu mee in het verbeteren van het proces. Je doorloopt zelf het gehele proces van tekening en materiaal tot eindproduct.
Functie-eisen
Je bent een zelfstandig CNC frezer. Je hebt een algemene werktuigbouwkundige kennis op MBO-niveau. Je weet hoe je moet omgaan met CNC gestuurde freesbanken. Je vindt het vak interessant en je bent bereid om jezelf door middel van trainingen en cursussen eventueel verder te ontwikkelen. Ervaring met Heidenhain besturing is een pré. Je bent bereid in drukke tijden een stapje extra te zetten.
Aanbod
Bij ons verdien je een goed salaris. We hebben ook een prima reis- en onkostenregeling en een goede pensioenregeling volgens de CAO klein metaal. Verder bieden wij een no-nonsense werksfeer in een gezellig klein team met een hoge mate van zelfstandigheid en een stevige uitdaging.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.
Mocht je persoonlijk contact met ons willen opnemen kan dat ook op telefoonnummer 040 2 52 38 98.

TDE BV

Olympialaan 16A,
5652 CC, Eindhoven,
, NL
TDE BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden