Bergeijk
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
040 - 204 48 22
Bedrijfsprofiel
Inno-Tec Nederland B.V. is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrootte series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie.

Met ons moderne en uitgebreide machine park vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.
Functieomschrijving
Om de sterke groei in goede banen te leiden, zoeken we voor ons zusterbedrijf het Fijnmechanisch Centrum een CNC FREZER die deel uit wil maken van een ambitieus, gezond en sterk groeiend bedrijf. Iemand die het als een uitdaging ziet om samen met ons team van 50 medewerkers, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Inno-Tec.
Het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. Vanzelfsprekend faciliteren wij opleidingen, trainingen en cursussen om je te ontwikkelen op je vakgebied en als persoon.

Wij zoeken……
Een CNC FREZER die enthousiast wordt van het werken aan nauwkeurige producten. Iemand die de verantwoordelijk neemt voor het frezen van een gevarieerd gamma aan producten van diverse materialen. Een vakman die freeswerkzaamheden uitvoert in overeenstemming met veiligheids- en kwaliteitsnormen. Iemand die specialist in jouw vakgebied en het continue zoeken naar mogelijke verbeteringen om de productiviteit te verhogen als een uitdaging ziet.Functie-eisen
Wij zoeken……
Een frezer die enthousiast wordt van het werken aan nauwkeurige producten. Iemand die de verantwoordelijk neemt voor het frezen van een gevarieerd gamma aan producten van diverse materialen. Een vakman die freeswerkzaamheden uitvoert in overeenstemming met veiligheids- en kwaliteitsnormen. Iemand die specialist in jouw vakgebied en het continue zoeken naar mogelijke verbeteringen om de productiviteit te verhogen als een uitdaging ziet.

Jij bent iemand die:
• Een MBO opleiding (allround) verspanen heeft;
• Kennis heeft van gereedschappen, het te bewerken materiaal en de eigenschappen daarvan;
• Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
• Ervaring met programmeren in Mazatrol is een pré;
• Kernwaarden voor jou zijn: resultaatgericht, zelfstandig, proactief.
Aanbod
Wat kunnen wij je bieden:
• Een zelfstandige functie in een hecht team van 12 medewerkers.
• Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.
• Je ontvangt een marktconform salaris wat hoort bij de verantwoordelijkheid van de functie en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf.
Aanvullende informatie
Spreekt deze vacature je aan en wil je deel uitmaken van een ambitieus team? Aarzel dan niet en solliciteer direct via de 'Solliciteer Direct'- button.

We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inno-Tec Nederland BV

Hennepstraat 12,
5561 AC , Riethoven,
Inno-Tec Nederland BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden