CNC Frezer / Programmeur (met ervaring)

Wilting

Wintelre
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
040-2052747
Bedrijfsprofiel

Wilting is gespecialiseerd in de efficiënte productie van hoogwaardige fijnmechanische componenten en modules. Wilting bedient hiermee Europese OEM'ers die actief zijn in high-tech industrieën (zoals semicon), lucht- en ruimtevaart, voedselverwerking, automotive etc. Wilting biedt technologie, kwaliteit en logistiek die de concurrentiekracht van haar klanten versterkt. Wilting beschikt over een hoogwaardig machinepark en investeert continu om technologisch vooruitlopend te blijven. In de cultuur van Wilting ligt een diepgewortelde drang tot ontwikkeling en vernieuwing verankerd. Een proces dat heeft geresulteerd in een topteam van bovengemiddelde klasse met een mix van professionaliteit, pragmatisme en daadkracht.
Functieomschrijving
Bij Wilting werk je aan producten die er toe doen! Daarom hebben we onze verspaningsfabrieken in Wintelre en Leerdam uitgerust met hoogwaardige en hoog-geautomatiseerde productiecapaciteit om te frezen (zowel 3- als 5-assig) als draai-frezen. Voor beide vestigingen zoeken wij nieuwe collega's, die binnen ons professionele en collegiale team aan hoogwaardige producten willen werken als CNC Frezer en/of Programmeur.
Het betreft afwisselende functies, waarin je verantwoordelijk bent voor het opstarten van productiebatches van complexe freesdelen en controleren van de productiekwaliteit. Daar waar mogelijk optimaliseer je de CNC-programma's. Tevens begeleid je je collega-productiemedewerkers in opleiding.
Functie-eisen
Functie eisen:
- MTS/MBO-niveau 3 door opleiding of ervaring
- ruime ervaring met CNC-frezen (5-assig of 3-assig)

Gewenste eigenschappen en competenties:
- Nauwkeurig;
- Flexibel;
- Gemotiveerd;
- Communicatief;
- Teamspeler.
Aanbod
Wilting biedt:
- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
- Korte communicatielijnen en directe verantwoordelijkheden;
- Collegiaal en no-nonsense team;
- Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling door ervaring en studie;
- Werk aan producten die er toe doen!
Aanvullende informatie
Interesse?
Wij ontvangen graag je CV met motivatie via e-mail. Je kunt je sollicitatie sturen naar Geert Ketelaars via de Solliciteer Direct knop. Neem voor meer informatie contact op met Geert via e-mail (zie www.wilting.eu/vacatures) of telefonisch (040-2052747).

Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Wilting en wensen deze vacature niet in te vullen middels tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilting

Parmentierweg 7,
5657EH , Eindhoven,
Wilting

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden