Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
0402052747
Bedrijfsprofiel
Wilting is al meer dan 30 jaar actief in de productie van hoogwaardige componenten, (sub)assemblages en samengestelde onderdelen. Wilting is actief in de hightech industrie, zoals semiconductors, lucht- en ruimtevaart,
voedselverwerking en/of onderzoek. De klanten zijn Europese OEM’ers die wereldwijd concurreren. Daarvoor gelden uiterst specifieke en kwalitatief hoogwaardige maatstaven, waar Wilting als geen ander mee om kan gaan.
Vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Wintelre en Leerdam wordt voldaan aan de steeds groeiende vraag van onze klanten. Wilting heeft in Wintelre meer dan 50.000 uur en in Leerdam meer dan 25.000 uur hoog-geautomatiseerde productiecapaciteit. Zowel 3-assig frezen, 5-assig frezen als draai-frezen.
Functieomschrijving
Wilting heeft in Wintelre meer dan 50.000 uur en in Leerdam meer dan 25.000 uur hoog-geautomatiseerde productiecapaciteit. Zowel 3-assig frezen, 5-assig frezen als draai-frezen. Voor beide vestigingen zoeken wij nieuwe collega's, die binnen ons collegiale team aan hoogwaardige producten willen werken als CNC Frezer.
Het betreft afwisselende functies, waarin je verantwoordelijk bent voor het opstarten van productiebatches van complexe freesdelen en controleren van de productiekwaliteit. Daar waar mogelijk optimaliseer je de CNC-programma's. Tevens begeleid je je collega-productiemedewerkers in opleiding.
Functie-eisen
Functie eisen:
- MTS/MBO-niveau 3 door opleiding of ervaring
- ruime ervaring met CNC-frezen (5-assig of 3-assig)

Gewenste eigenschappen en competenties:
- nauwkeurig
- flexibel
- gemotiveerd
- communicatief
- teamspeler
Aanbod
Wilting biedt:
- aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
- korte communicatielijnen en directe verantwoordelijkheden
- collegiaal en no-nonsense team
- mogelijkheden tot verdere ontwikkeling door ervaring en studie
- werk aan producten die er toe doen
Aanvullende informatie
Interesse?
Wij ontvangen graag je CV met motivatie via e-mail. Je kunt je sollicitatie sturen naar Geert Ketelaars: geert.ketelaars@wilting.eu. Neem voor meer informatie contact op met Geert via e-mail of telefonisch (040-2052747).

Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Wilting en wensen deze vacature niet in te vullen middels tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilting

Postbus 1008,
5602BA , Eindhoven,
Wilting

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden