Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€2500 - €3000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Voor een bedrijf in Bladel zijn we op zoek naar jou! Hier worden roestvrijstalen onderdelen bewerkt die vervolgens gebruikt worden voor de bouw van machines. Ze hebben verschillende afdelingen waar deze bewerkingen uitgevoerd worden en waar bepaalde machines in elkaar gezet worden. Er werken zo'n 50 medewerker die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. 

Door de flinke groei die het bedrijf doormaakt zijn ze op zoek naar een CNC Kanter die het team zo snel mogelijk komt versterken.  
Functieomschrijving

Heb jij ervaring als plaatwerker en wil jij aan de slag bij een bedrijf wat volop aan het ontwikkelen is? Dan is deze vacature geschikt voor jou!

Als CNC Kanter ben jij verantwoordelijk voor de werkopdrachten die je aangereikt krijgt van je leidinggevende. Om de opdrachten goed uit te voeren behoren de volgende taken tot je werkzaamheden:   • In- en omstellen van de kantbank;
  • Bedienen van de kantbank;
  • Programmeren van de kantbank. 


Je gaat werken met een LVD of Darley bank. Wanneer je hier ervaring mee hebt is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste. 


Functie-eisen
  • Afgeronde LTS / VMBO metaal opleiding;
  • Ervaring met soortgelijke werkzaamheden;
  • Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken;
  • Je hebt een pro-actieve werkhouding.

Aanbod

Het betreft een baan voor lange tijd. Aanname zal in eerste instantie zijn op basis van detacheren, maar na goed functioneren krijg je een contract aangeboden door de werkgever.

Ze hanteren de cao metaal en techniek en zijn bereidt om de arbeidsvoorwaarden waar mogelijk aan te passen naar jouw wensen. Ook ontvang je een uitstekend salaris wat afhankelijk is van je leeftijd en ervaring.

Heb je interesse solliciteer dan direct via de solliciteer button of stuur een mail met daarin je cv en/of motivatie naar anne@werkenindekempen.nl  


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden