Commercieel / Administratief medewerker

SAAM werkt! uitzendbureau

Eersel
MBO
Vast
24-32 Uur
040-7200972
Bedrijfsprofiel
Op een informele manier samenwerken. Aandacht hebben voor kwaliteit. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Door die aanpak maakt SAAM werkt! het verschil in de uitzendbranche.

Ik geloof in de combinatie tussen prettig, persoonlijk en zakelijk samenwerken. Flexibiliteit is altijd belangrijk. Daarom is SAAM werkt! 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dat betekent dat je als werkgever niet alleen voor structurele invulling van arbeidskrachten bij ons terecht kunt, maar dat we juist ook flexibel zijn en voor je klaar staan op cruciale momenten.

Het verschil maken we door zoals onze naam al zegt, niet vóór je, maar samen mét je te werken. Een gezamenlijk doel voor ogen hebben, maakt het eenvoudig om samen succes te boeken!
Functieomschrijving
Wij zoeken een Commercieel / Administratief medewerker (24-32 uur p/w). SAAM werkt! uitzendbureau groeit hard. Ben jij de commercieel / administratief medewerker die van aanpakken weet en onze helpt om de groei bij te benen? Voor ons kantoor in Eersel zoeken wij een proactieve medewerker met recruiterskills voor 24-32 uur per week.

Het werven van de juiste kandidaten staat centraal in deze functie. Jij gelooft dat op ieder potje een dekseltje past en weet zodoende de juiste man of vrouw op de juiste plek te plaatsen. Je bent zowel ons visitekaartje als het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, flexibele medewerkers en werkzoekenden. Daarbij reageer je snel en adequaat, ben je creatief in het vinden, werven én selecteren van de juiste kandidaten en maak je moeiteloos de puzzel voor onze opdrachtgevers compleet.

Wat ga je doen?
• Werven van kandidaten, waarbij je gebruik maakt van alle bekende wervingskanalen (zoals het UWV, gemeenten, etc.). maar ook verschillende social mediakanalen slim weet in te zetten;
• Functieprofielen maken en uitzetten via jobboards en vervolgens de juiste kandidaten selecteren, zowel telefonisch als in een persoonlijk gesprek;
• Contact onderhouden met opdrachtgevers (relatiebeheer);
• Alle voorkomende administratieve taken rondom het recruitmentproces, zoals contracten, de wekelijkse facturatie en verloning van de uitzendmedewerkers.
Functie-eisen
Functie-eisen:
• Mbo werk- en denkniveau
• Kennis van MS Office
• Administratieve werkervaring
• Je bent commercieel onderlegd
Aanbod
Uitzicht op vast dienstverband en salaris en emolumenten conform CAO vaste uitzendmedewerkers (ABU)
Aanvullende informatie
Tot slot zien we graag een aantal eigenschappen bij je terug: overtuigend, proactief, ondernemend, communicatief, flexibel, stressbestendig, nieuwsgierig en representatief. Scoor jij hoog op deze punten? Dan ben jij de collega die SAAM werkt! uitzendbureau zoekt.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SAAM werkt! uitzendbureau

Duizelseweg 4a,
5521AC , Eersel,
SAAM werkt! uitzendbureau

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden