Commercieel & Logistiek Medewerker (m/v) parttime

NieuwAtlantis

Valkenswaard
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
16-16 Uur
€0 - €0
040-2049493
Bedrijfsprofiel
Sauna & Poolcare BV is een  groothandel in toebehoren voor sauna’s en overige bedrijven in de zwembad- en wellnessbranche en maakt deel uit van een groep bedrijven die vallen onder NieuwAtlantis. Een organisatie met een platte structuur en een informele sfeer met een no-nonsense cultuur. Tot onze klantenkring behoren onder meer openbare sauna’s, zwembaden, sportscholen, hotels en bungalowparken.
Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de zwembad- en wellnessbranche? Wij zoeken op korte termijn een:  Allround COMMERCIEEL & LOGISTIEK MEDEWERKER (m/v) (16 uur).

Het is een zeer gevarieerde baan voor twee dagen per week (maandag en dinsdag) met mogelijk in de toekomst uitloop naar drie dagen, op onze locatie aan de John F. Kennedylaan 73 te Valkenswaard. Jouw taken bestaan uit het telefonisch adviseren van klanten over onze producten en de verkoop ervan. U begeleidt de volledige orderverwerking vanaf de orderaanname en -invoer, facturatie en verzendklaar maken van bestellingen tot aan het uitleveren van de producten. Daarnaast controleert u binnenkomende goederen en wordt van u verwacht het magazijn op orde te houden. Voor wat zwaarder fysiek magazijnwerk gaat u niet uit de weg.
Functie-eisen
Wij verwachten dat u een afgeronde opleiding op MBO niveau heeft en dat u het Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift beheerst. U dient zelfstandig te kunnen werken en u heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien dient u een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling te hebben. Ervaring in een soortgelijke functie strekt tot aanbeveling. Kennis van en ervaring in gebruik van social media voor marketingdoeleinden en webshopbeheer is een pre. 
Aanbod
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maar zeer zeker marktconform.
Aanvullende informatie
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en trekt de zwembad- en wellnessbranche jou aan ? Stuur dan jouw cv met recente pasfoto en motivatie naar: Sauna & Poolcare BV, t.a.v. Frank Aret,John F Kennedylaan 73, 5555 XC Valkenswaard, tel: 040 2047477 of klik op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

NieuwAtlantis

John F. Kennedylaan 73,
5555 XC , Valkenswaard,
NieuwAtlantis

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden