Commercieel medewerker internationale verkoop binnendienst (fulltime)

Apex

Bladel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
38-38 Uur
0497-361111
Bedrijfsprofiel
Apex International is een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Wij zijn een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen. De grafische markt kent ons trendsetter, waarbij service, kwaliteit en innovatie de kernwoorden zijn. Daardoor zijn wij sterk afhankelijk van onze productieafdeling.
Functieomschrijving

In deze uitdagende functie ben je een duizendpoot die met veel taken tegelijk bezig is. Je onderhoudt contacten met zowel potentiële opdrachtgevers als met bestaande opdrachtgevers en lost customers. Het doel van je werkzaamheden is gericht op de verkoop van onze hoogwaardige en specialistische producten. Buiten je eigen werkzaamheden ondersteun je het verkoopnetwerk dat bestaat uit eigen salescollega's van de buitendienst, vertegenwoordigers en agenten. De data die je genereert uit de opdrachten dien je te onderhouden en te verwerken in het CRM / ERP-systeem. Daarnaast draag je de zorg voor het uitvoeren van de volledige operationele dagelijkse taken zoals klantencontacten, opstellen van offertes, etc.)

Functie-eisen
Voor deze veelzijdige functie zoeken we commerciële multitasker die constant weet wat er speelt, wat er is gebeurd en wat er nog gedaan moeten worden bij de verschillende potentiële opdrachtgevers, de zittende opdrachtgevers en de lost customers. Hiervoor moet je snel kunnen schakelen en alert te zijn. Je houdt het hoofd koel en bewaart overzicht. Je beschikt over een aantoonbare commerciële achtergrond vanuit opleiding of werkervaring en je hebt technisch inzicht / affiniteit. Je bent ervaren in klantgerichte orderverwerking en verkoop van technische producten. Naast goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift beheers je de Engelse taal ook goed in woord en geschrift. Eventuele goede beheersing van een derde taal (Frans of Duits) is een pre. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een systematische, gestructureerde en onafhankelijke manier van werken. Je hecht waarde aan een goede teamgeest en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een meester in het multitasken. Veranderende uitdagingen in de dagelijkse gang van zaken schrikken je niet af, maar brengen juist het beste in je naar boven.
Aanbod
We bieden je een uitdagende en dynamische functie binnen een uniek en innovatief bedrijf. Bij deze baan hoort een passend pakket van arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie

Apex kenmerkt zich als een informeel bedrijf met een platte structuur.

Apex

Postbus 41,
5527ZG , Hapert,
Apex

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden