referentie nummer: BAED00633

Constructiebankwerker

Werken in de Kempen - Werk Buro

Waalre
LBO / VMBO, MBO
vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een bedrijf in Waalre wat gespecialiseerd is in magneetsystemen voor diverse toepassingen. Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een constructiebankwerker. Het bedrijf vervaardigd de magneetsystemen in eigen huis, dat wil zeggen dat ze de producten zelf ontwikkelen, engineeren, produceren en op de markt zetten.. Het bedrijf werkt met zelfsturende teams waardoor er verwacht wordt dat je zelfstandig bent en in grote lijnen zelf bepaalt waar je toekomst ligt binnen dit bedrijf!
Functieomschrijving

Als constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en nauwkeurig samenstellen van magneetplaten halffabricaten volgens tekening en mondelinge instructies. Bij deze producten ben  je verantwoordelijk voor het hele proces. Dit houdt onder meer in dat je de producten hechtlast, afwerkt, controleert en verpakt zodat ze klaar zijn voor transport.Een gevarieerde functie dus waarbij je van begin tot eind samen met je gemotiveerde collega's betrokken bent bij het product en hier ook verantwoordelijk voor bent! 


Functie-eisen
  • Je hebt affiniteit met techniek en minimaal een niveau 2 opleiding afgerond in deze richting;
  • Je hebt kennis van monteren volgens schema en werktekening;
  • Je hebt enige ervaring met Co2/Tig (hecht)lassen;
  • Je bent zelfstandig, verantwoordelijk en pro actief.

Aanbod

Binnen het bedrijf heb je de mogelijkheid je zelf te ontwikkelen en met eigen ideeën bij te dragen aan het verbeteren van het werkproces. Indien gewenst is er een mogelijkheid tot het volgen van cursussen op je vakgebied en zijn werktijden flexibel in te delen. Daarnaast biedt het bedrijf een uitgebreid vitaliteitsprogramma.Salaris is conform cao en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Buiten het salaris om hanteert het bedrijf een aantrekkelijke winstdelingsregeling. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden