Bladel
MBO
Vast
32-40 Uur
-
Bedrijfsprofiel
Tom Omnichannel Management bv is een snelgroeiend, ambitieus en ondernemend familiebedrijf. We behoren tot de top vijf snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland. Veertien jaar geleden begonnen we met een kleine fietsenwinkel in Tilburg. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met negen webshops, meer dan 180 gezellige collega’s, een assortiment van ruim 124.000 producten en nog steeds die ene fietsenwinkel waar het allemaal mee begon. We zijn een no-nonsens familiebedrijf waar iedereen meetelt, er ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen en waar een goede werksfeer belangrijk is. We zijn open naar elkaar en werken hard, maar ontspannen ook door regelmatig een toffe activiteit te organiseren.
Functieomschrijving

Weet jij door een heldere en pakkende productomschrijving onze klanten enthousiast te maken over onze producten? Heb jij gevoel voor taal en affiniteit met producten in de vrijetijdssector en heb je de ambitie om je te ontwikkelen binnen de e-commercebranche? Dan zoeken we jou!       


Als content marketingmedewerker plaats jij iedere dag nieuwe producten op onze website(s). Je zoekt alle relevante informatie en productspecificaties op en verdiept je in de producten die wij aanbieden. Om het plaatje compleet te maken, ga je op zoek naar kwalitatief goede productfoto’s. Al deze informatie vertaal je naar een heldere productomschrijving in begrijpelijke taal waar de klant echt wat aan heeft bij de aankoop.


Daarnaast optimaliseer je ons huidig assortiment. Je verbetert deze producten naar aanleiding van klantvragen of nieuwe informatie vanuit de leverancier. Ook verbeter je de user experience door bijvoorbeeld filterfuncties aan te passen of toe te voegen. Hierdoor draag je bij aan een betere navigatie op de website. 


In deze zelfstandige functie krijg je de mogelijkheid om je in het vak en als persoon te ontwikkelen. Je wordt onze content marketingmedewerker op het gebied van fietsen, speelgoed, sportartikelen, casual kleding, automotive en brilmode. Ervaring is geen vereiste, enthousiasme en ambitie wel.

Functie-eisen
  • Je hebt minimaal een mbo+-diploma.
  • Je schrijft moeiteloos wervelende teksten.
  • Je hebt affiniteit met producten in de vrijetijdssector.
  • Je hebt ambitie in de e-commerce.
  • Je schrijft foutloos Nederlands.
  • Je verplaatst jezelf in de doelgroep.
  • Je werkt gestructureerd en kunt zelfstandig werken.
  • Je bent kritisch op jezelf.
  • Je kunt je inleven in de klanten en hun behoeften.
Aanbod

• Een salaris op basis van 40 uur conform de cao. • De kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. • Een gezellige, informele werkomgeving.

Aanvullende informatie

Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

T.O.M. bv

Rootven 20,
5531MB , Bladel,
T.O.M. bv

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden