referentie nummer: cooerdinator-technische-dienst-22d292a27c7cea4

Coördinator Technische Dienst

Mansveld Projecten & Services B.V.

Eindhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-40 Uur
040-2591072
Bedrijfsprofiel
Mansveld is toonaangevend in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, schakel- en besturingspanelen, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Eindhoven, Eersel, Utrecht en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.
Functieomschrijving
Krijg jij een kick wanneer technische verhuurmaterialen in perfecte staat zijn en blijven, zodat ze steeds opnieuw ingezet kunnen worden voor de prachtige evenementen van onze klanten? Dan ben jij geschikt voor deze vacature! De Coördinator Technische dienst is een coördinerende, adviserende én uitvoerende functie gericht op het kiezen, aanschaffen, repareren, vervangen, onderhouden, keuren en gebruiksklaar maken van AV-, ICT-apparatuur en elektrotechnische producten en materialen. De functie, die als standplaats Eindhoven kent, is afwisselend van aard en vraagt een grote mate van planning- en organisatietalent, technische vaardigheid en oplossingsgerichtheid.
Functie-eisen
Voor Mansveld Expotech ben je evenals onze klanten en medewerkers een Very Important Person. Maar je bent ook Veelzijdig, Innovatief, Professioneel en … Passioneel! Een gedreven vakman of –vrouw met veel kennis van het onderhoud en de reparatie van AV-, ICT- en elektrotechnische apparatuur. Iemand met organisatietalent, die goed kan communiceren, die beschikt over een aanpakkersmentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt technisch inzicht, bent vitaal, stressbestendig, nauwkeurig, oplossingsgericht en kostenbewust.
Verder heb je bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie met soortgelijke werkzaamheden en beschik je minimaal over een MBO4 / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting WTB, Mechatronica of Elektrotechniek. Daarnaast ben je in het bezit van het diploma Basisveiligheid VCA of VCA-VOL en heb je een rijbewijs (B).
Aanbod
Mansveld Expotech is een familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar nationaal en internationaal projecten realiseert voor toonaangevende klanten. Wij staan voor Vertrouwen, Samenwerking en Vernieuwing. Daarnaast willen wij Lea(r)n zijn en hét Voorbeeldbedrijf in de branche. Naast een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke functie, bieden wij een uitstekend salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder loopbaanbegeleiding en scholingsmogelijkheden, een pensioenregeling en adv- en vakantiedagen conform de CAO technisch installatiebedrijf.
Aanvullende informatie
Aanvullende informatie over deze functie is te vinden op onze website via de menu optie Over ons - Vacatures.
Mocht je m

Mansveld Projecten & Services B.V.

Postbus 1067,
5602BB, Eindhoven,
, NL
Mansveld Projecten & Services B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden