Customer service medewerker veilingen (fulltime)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Valkenswaard
MBO, HBO
36-40 Uur
€2000 - €2500
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Haal jij voldoening uit contact met (inter)nationale klanten en het regelen van diverse administratieve zaken? Dan past deze uitdagende functie zeker bij jou!

Het bedrijf is een snel groeiend veilingbedrijf in de Kempen, wat gespecialiseerd is in landbouwmechanisatie, grondverzet en automobielen. Veilingen vinden om de 7 weken plaats op het eigen veilingterrein, maar ook wel eens op locatie van een bedrijf. Het team groeit snel, maar bestaat nu uit 8 personen. Er heerst een gemoedelijke werksfeer en ze zijn niet vies van hard werken.
Functieomschrijving

Om de 7 weken vindt er een online veiling plaats. In de aanloop hier naartoe, tijdens de veiling zelf en daarna, moet er een hoop gebeuren en jij helpt hierin mee. Denk aan de volgende werkzaamheden: • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en inbrengers van het bedrijf;
 • Je houdt je bezig met het beantwoorden van vragen;
 • Je verzorgt bij levering van goederen de benodigde documenten zoals: paklijsten, vrijwaringen, tenaamstellingen, kentekenbewijzen en export papieren;
 • Je zorgt voor een goed verloop van de financiële geldstromen.


Ten minste iedere 7 weken vindt dit proces plaats, met pieken rondom de veilingdagen. Er zijn altijd 2 kijkdagen (doordeweekse dag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag). Tijdens deze kijkdagen help je mee en kan het voorkomen dat je andere werkzaamheden uitvoert dan je gewend bent. Omdat alles plaatsvindt op een buitenterrein komt het voor dat je tijdens deze dagen ook buiten aan het werk bent.

Na de kijkdagen volgen de ophaaldagen. Om alle administratie en facturatie in orde te maken kan het zijn dat je af en toe overwerkt in de avonden of op zaterdag. De uren die je overwerkt worden natuurlijk vergoed of kun je opnemen als tijd voor tijd. Hierin mag je zelf aangeven wat je prettig vindt.


Functie-eisen
Als customer service medewerker heb je een zeer afwisselende en verantwoordelijke baan. Wanneer je affiniteit hebt met de veilingproducten (landbouwmachines, grondverzet en voertuigen) is dat mooi meegenomen, maar geen must. Belangrijk is dat je jezelf herkent in het volgende:
 • HBO werk/denkniveau;
 • Je kunt accuraat en nauwkeurig werken;
 • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal vloeiend;
 • Je bent pro actief en kunt zelfstandig werken.

Aanbod

Deze uitdagende baan biedt veel mogelijkheden. Het bedrijf heeft de ambitie om de komende tijd nog veel te groeien en daar kun jij deel van uitmaken. Natuurlijk hebben wij naast dat, nog meer te bieden: • Fulltime baan (40 uur per week);
 • Startsalaris tussen de € 2000 - € 2600 bruto per maand;
 • Overwerken wordt met 130% uitbetaald of je mag tijd voor tijd opnemen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Zicht op een vast contract;
 • Gezellige (kerst)borrels en de komst van een lustrumfeest.


Ben jij enthousiast geworden? Laat het ons dan snel weten!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden