referentie nummer: WRKN009842

Customer Service Officer (tijdelijk: oktober 2018 tot maart 2019

Famar Nederland B.V.

Bladel
HBO
Tijdelijk
40 Uur
0497-339400
Bedrijfsprofiel
FAMAR Nederland B.V., gevestigd in Bladel, is een farmaceutisch productiebedrijf en is binnen de FAMAR Groep aangemerkt als Centre of Excellence voor vloeibare farmaceutische producten. De FAMAR Groep telt ruim 3000 medewerkers waarvan er 150 in Bladel werkzaam zijn.

FAMAR staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen.

Als full service CDMO, voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Famar Nederland bij de top van CDMO's in Europa.
Functieomschrijving
Als Customer Service Officer heb je een belangrijke rol als spil binnen de organisatie. Zowel interne als externe communicatie zijn belangrijk en je handelt zowel in het belang van de klant als van de organisatie. Je hebt contact met klanten in binnen- en buitenland met betrekking tot het accepteren en opvolgen van orders en forecast, maar je hebt ook een actieve rol in het initiëren en vervolgens opvolgen van “new business” c.q. projecten. Verder ben je onder andere verantwoordelijk voor het doorvoeren van wijzigingen in producten en verpakkingsmaterialen en een correcte administratieve afhandeling hiervan. Uiteraard is relatiebeheer een van de belangrijkste speerpunten binnen de afdeling om je rol optimaal te kunnen uitvoeren. Je rapporteert in deze functie aan de Supply Chain Manager.
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een commerciële opleiding op HBO niveau aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring binnen een customer service afdeling, bij voorkeur in de farmaceutische, voedings- of verpakkingsindustrie. Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden, bent pro actief en kunt nauwkeurig en oplossingsgericht werken. Verder heb je aantoonbare projectmanagement skills.

Ervaring met een ERP systeem, bij voorkeur SAP, en Microsoft Office is een must. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse en of Franse taal is een pre.

Het betreft een vervanging tijdens zwangerschapsverlof. Je bent beschikbaar in de periode oktober 2018 tot februari/maart 2019.
Aanbod
Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de afdeling HRM of Timo Klerks, Supply Chain Manager, telefoon (0497) 33 94 00.
Voor meer informatie over het bedrijf verwijzen wij je naar de website:http://www.famar.eu

Famar Nederland B.V.

Postbus 23,
5530 AA, Bladel,
Famar Nederland B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden