Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) partime/fulltime

Perfect Finish Milieutechniek BV

Eersel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
€2300 - €3000
085-303 8629
Bedrijfsprofiel
Perfect Finish Milieutechniek is dé deskundige partner voor asbestverwijdering. Samen met gekwalificeerde milieutechnische specialisten zijn we dagelijks bezig met het schoonmaken en verbeteren van onze leefomgeving. Met behulp van de best beschikbare technieken zorgen wij ervoor dat asbestverwijdering op de meest veilige manier uitgevoerd wordt. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde medewerkers en zijn altijd bezig met scholing, ons kwaliteitsbeleid en het ontwikkelen van innovatieve technieken.
Functieomschrijving
Wij zoeken een bevlogen Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV), ook wel Asbestsaneerder genoemd

Als asbestsaneerder help je mee aan het verbeteren van onze leefomgeving. Je saneert asbest op diverse projecten. Bij de sloop of het verbouwen van een gebouw moet eerst geïnventariseerd worden waar de asbest zich precies bevindt, vervolgens kun jij als deskundige asbestsaneerder de asbest veilig verwijderen.

Daarnaast voer je als asbestsaneerder vaak ook sloopwerkzaamheden uit. Je werkt veelal in teamverband en op verschillende locaties, zowel binnen als buiten. Vanwege de geldende regelgeving moet de asbestsaneerder netjes en secuur te werk gaan. Rondom asbestsanering zijn strenge veiligheidsregels opgesteld. Verschillende instanties controleren regelmatig of de regels worden nageleefd. Als dit niet gebeurd kan dit schade voor de gezondheid opleveren.

DAV betekent Deskundig Asbest Verwijderaar. DAV-er wordt je door een meerdaagse cursus met succes af te ronden. Je bent met deze papieren bevoegd om als asbestverwijderaar asbest te saneren. Op plaatsen waar asbest gesaneerd wordt, werk je onder leiding van een DTA-er (Deskundig Toezichthouder Asbestsloop).

Als je niet over DTA of DAV papieren beschikt is het nodig dat je vóórdat je aan de slag kunt als asbestsaneerder een opleiding of cursus tot Deskundig Asbestverwijderaar (DAV) volgt. Je start met het volgen van een cursus van enkele dagen. Je kunt er ook voor kiezen om te starten als leerling asbestsaneerder. Dan kun je naast je cursus al direct aan de slag. Na het succesvol afronden van de meerdaagse cursus ontvang jij je persoonscertificaat asbestverwijderaar.

De cursus DAV en DTA wordt onder de voorwaarde dat je een tijd bij Perfect Finish Milieutechniek blijft werken, door het bedrijf vergoed.

Meer infomatie over de functie vindt je op onze website www.asbestverwijdering.com.
Functie-eisen
Wij vragen:
 • Je werkt secuur en weet goed hoe je kunt werken binnen de gestelde regelgeving
 • Je hebt doorzettingsvermogen en bent van nature een echte aanpakker
 • Je bent bereid tot bijscholing en weet wat er zich afspeelt binnen de asbest branche
 • Bezit van een BE rijbewijs is een pré
 • Je werkt graag aan verschillende projecten en graag elke week op een andere plek
 • Je werkt graag binnen en buiten 
 • Je hebt een goede teamspirit
 • Je wilt meehelpen met het creëren van een schonere leefomgeving en loopt daarin samen met ons voorop .
Aanbod
Wij bieden:
 • Je krijgt bij ons vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Wij werken met het nieuwste gereedschap en de best beschikbare technieken
 • Je werkt bij ons aan verschillende projecten waardoor je afwisseling hebt (niet alleen daken). Je voert bijvoorbeeld ook weleens sloopwerkzaamheden uit.
 • We bieden een volledige opleiding tot Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) en eventueel aanvullend Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA)
 • We bieden een fulltime of parttime dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling en mogelijkheden om als ZZP-er aan de slag te gaan.
Aanvullende informatie
Heb jij het in je om asbestsaneerder te worden? 

Bel ons op: 085 303 8629 of klik op de 'Solliciteer Direct'- knop om jouw motivatie en jouw CV per e-mail naar ons door te sturen. Ook wanneer je geïnteresseerd bent in een baan als DAV-er maar (nog) niet over alle benodigde papieren beschikt, óf graag als ZZP-er aan de slag wilt nodigen wij je uit om te reageren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Perfect Finish Milieutechniek BV

Zwaanen Heike 10B,
5973 PV , Lottum,
Perfect Finish Milieutechniek BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden