referentie nummer: domotica--elektro---monteur-aa71edc40371edc

Elektromonteur - domotica

Prowork

Bladel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-40 Uur
€ - €
0497369555
Bedrijfsprofiel
Prowork is een specialist op het gebied van domotica, audio/video en beveiliging. Al ruim 20 jaar helpen wij bij het scheppen van slimme, veilige omgevingen voor woningen, bedrijven en andere instanties. Steeds in het teken van duurzaamheid, comfort en maximale efficiëntie. Wij vertalen complexe techniek naar eenvoud, hierbij staat het gebruiks- en bedieningsgemak voor de klant voorop.
Functieomschrijving
Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die het leuk vind om aan de slag te gaan met de nieuwste technieken zoals domotica en geavanceerde beveiligingssystemen. Je kerntaken zijn heel afwisselend; van installatie (op locatie) tot het oplossen van technische storingen. Van actief meedenken met klanten tot projectvoorbereiding en programmeren. Dit allemaal in samenwerking met gepassioneerde collega's en je klant.
Functie-eisen
Je hebt een afgeronde opleiding elektrotechniek aangevuld met enkele jaren werkervaring. Je bent leergierig, enthousiast en communicatief vaardig. Bovendien ben je een teamplayer, want we gaan bij Prowork voor elkaar door het vuur.
Aanbod
Prowork is een succesvol bedrijf met enthousiaste, competente en gedreven medewerkers. In een prettige werksfeer gaan we voor de beste oplossing voor de klant. Maar wellicht nog belangrijker, je kunt hier groeien, je kunt jezelf ontwikkelen. Je krijgt vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Er wordt naar jou geluisterd. Je geeft samen met je collega’s inhoud aan de filosofie van ons bedrijf. Het spreekt voor zich dat de arbeidsvoorwaarden zonder meer marktconform zijn.

Aanvullende informatie
Ben jij ook op zoek naar een uitdaging waarin je het verschil kan maken? Neem dan zeker contact met ons op!
Bel gerust met Michiel Jansen, tel. 0497-369555.

Prowork

Mastbos 17A,
5531MX, Bladel,
, NL
Prowork

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden