Bladel
MBO
Vast
40-40 Uur
-
Bedrijfsprofiel
Tom Omnichannel Management bv is een snel groeiend, ambitieus en ondernemend familiebedrijf. Dertien jaar geleden begonnen we met een kleine fietsenwinkel in Tilburg. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met acht webshops, meer dan 150 gezellige collega’s, een assortiment van ruim 1 miljoen producten en nog steeds die ene fietsenwinkel waar het allemaal mee begon. We zijn een no-nonsens familiebedrijf waar iedereen meetelt, er ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen en waar een goede werksfeer belangrijk is. We zijn open naar elkaar en werken hard, maar ontspannen ook door regelmatig een toffe activiteit te organiseren.
Functieomschrijving
Wil jij werken aan de look and feel van één van de snelst groeiende internationale e-commercebedrijven van Nederland? Ben je creatief, een pietje precies en kent Adobe geen geheimen voor je? Dan zoeken we jou!
Wat ga je doen              
Als DTP’er/grafisch vormgever ondersteun je de designafdeling. Je verzorgt de grafische opmaak van al onze communicatie-uitingen. Denk hierbij aan advertenties, nieuwsbrieven, drukwerk en digitale vormgeving van onze websites. Je werkt dagelijks met het designpakket van Adobe (Illustrator, Photoshop en Indesign). Grafische aanpassingen aan de website voer je door via ons eigen CMS. Daarnaast ontwerp je nieuwsbrieven in Copernica. Je gebruikt jouw creatieve geest voor een sterke vormgeving en copywriting. Tot slot beheer je onze social media-accounts op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Je maakt afbeeldingen op voor de berichten en schrijft een pakkende tekst.
 
Tijdens het ontwerpproces houd je rekening met onze huisstijl. Je ontwerpt niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten. Hun behoeften staan samen met onze huisstijl centraal in je ontwerpen.
Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een mbo-diploma in een grafische richting.
 • Je hebt goede kennis van het Adobe-pakket (Illustrator, Photoshop en Indesign).
 • Werkervaring is geen vereiste, een flinke dosis ambitie wel.
 • Je hebt #interesse in social media.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je kunt je inleven in onze klanten en hun behoeften.
 • Je bent creatief, zelfstandig, communicatief sterk en secuur.
 • Je bent kritisch op jezelf.
Aanbod
 • Een salaris op basis van 40 uur conform de cao.
 • De kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
 • Je wordt onderdeel van een gezellige, snel groeiende organisatie.
 • Gezellige informele werksfeer met een open cultuur.

T.O.M. bv

Rootven 20,
5531MB , Bladel,
T.O.M. bv

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden