Bedrijfsleider (32-38 uur p/w)

Het Landgoed

Esbeek
MBO, HBO
Vast
32-38 Uur
013 - 516 9243
Bedrijfsprofiel
Drie verschillende zaken, drie verschillende concepten en drie verschillende teams. Wat die drie teams gemeen hebben? Ze bouwen elke dag weer met dezelfde passie en gedrevenheid aan een unieke beleving voor onze gasten, samen. Huijbregts vof is een modern horecabedrijf met zo'n 140 werknemers. Het bedrijf wordt gerund door de broers Wout, Jop en Freek Huijbregts en bestaat uit de horecazaken Taverne Paulus, Herberg Sint Petrus en Restaurant Het Landgoed. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij gastvrij van huis uit!
Functieomschrijving
Wil jij samen met de eigenaar een succesvolle horecazaak leiden? Heb jij ervaring in de horeca en ben je toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Ben jij degene die de verwachtingen van onze gasten en ons personeel overtreft? En zoek jij een uitdagende en leerzame baan? Dan is deze functie écht iets voor jou!

We zijn namelijk op zoek naar een bedrijfsleider voor Restaurant Het Landgoed. Restaurant Het Landgoed is een veelzijdige locatie. Van een simpele lunch tot een uitgebreid 6-gangendiner, en van een luxe vergadering tot een gezellige borrel met hapjes; gasten kunnen hier voor heel wat gelegenheden terecht. We werken met een gezellig en enthousiast team, met een goede mix van jong en ervaren. Beleving staat bij ons centraal; we willen gasten laten genieten van de lekkerste dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting.

We zijn op zoek naar bedrijfsleider voor 32 tot 38 uur per week. Iemand die, samen met onze twee andere vaste werknemers en de eigenaar het gezicht vormt van onze zaak. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer en het aansturen van ons ambulante personeel, maar ook het opstarten/afsluiten van de zaak.  

Ook ben je als bedrijfsleider medeverantwoordelijk voor het maken van werkroosters, en bepaal je samen met je collega's de te volgen werkwijze. Je bent verantwoordelijk voor een goed personeelsbeleid, inwerkschema en de personeelsmarges. De inkoop/bestellingen vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid, maar die mag je best aan een collega uitbesteden. Ook het assortiment aan dranken en het bijbehorende voorraadbeheer horen daarbij.

We hebben regelmatig groepen in onze "Jachtkamer", "Bovenkamer", of soms zelfs gezelschappen die de hele zaak willen gebruiken. Het goed te woord staan en het maken van een passend voorstel is daar heel belangrijk bij.

Werken in de horeca is natuurlijk ook werken in de weekenden en avonden. Op basis van een fulltime contract bieden wij een 4 (of 5) daagse werkweek met standaard één vrije weekenddag. We hebben een redelijk flexibel rooster, met een goede afwisseling van ochtend- en avonddiensten.

De kans is groot dat je nog niet in alle bovenstaande vlakken thuis bent, maar dat is voor ons geen probleem. Het gaat er bij ons namelijk niet alleen om wat je al kunt, maar voornamelijk om wat je wilt bereiken. En daarom denken we graag mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf! 
Functie-eisen
  • Je hebt ervaring in soortgelijke restaurants/eetcafés en je bent gastgericht
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre maar niet noodzakelijk
  • We zoeken vooral een gezellige collega die goed in ons team past en samen met ons de puntjes op de spreekwoordelijke "i" komt zetten
Aanbod
  • Een uitdagende en leerzame functie
  • Standaard een weekenddag vrij (met uitzondering van vakanties van je collega)
  • Het volgen van cursussen/opleidingen behoort zeker tot de mogelijkheden
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn of wil je graag meer informatie? Bel dan met Jop Huijbregts 06-54310313 of Klik op het 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie !
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Landgoed

Lage Mierdseweg 3,
5085 NC , Hilvarenbeek,
Het Landgoed

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden