referentie nummer: WRKN009822

Electrical Engineer

Venco Nederland BV

Eersel
MBO
vast
40-40 Uur
€2603 - €4157
0497-517380
Bedrijfsprofiel
De Vencomatic Group biedt een uitdagende werkomgeving in de wereldwijde pluimveemarkt. Het doel van de Vencomatic Group is om de beste in de wereld te zijn in het ontwikkelen, vermarkten en supporten van duurzame en diervriendelijke oplossingen voor de inrichting van moderne pluimveebedrijven. Werken bij de Vencomatic Group betekent samen werken aan groei en continue verbeteringen ten gunste van onze klanten en relaties. Dat is waar we goed in zijn. Over de hele wereld waarderen onze klanten onze innovaties en klantgerichtheid.

De Vencomatic Group telt 350 toegewijde medewerkers, die wereldwijd duizenden klanten bedienen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, met dochterondernemingen in Spanje, Frankrijk, Brazilië, China en Maleisië.

Onze merken zijn:

• Agro Supply: klimaatoplossingen voor optimale pluimveeprestaties
• Prinzen: zorgvuldige en efficiënte behandeling van eieren
• Vencomatic: duurzame en pluimveevriendelijke huisvestingssystemen
• Rondeel: duurzame productie van consumptie-eieren
• Vencosteel: productie faciliteit voor staalproducten

Functieomschrijving
Wat ga je doen?
De kern van de functie is het zelfstandig engineeren van besturingspanelen en -modules, conform de vastgestelde planning, kwaliteitsspecificaties en de kostprijs. Er wordt gewerkt aan de hand van door de afdeling verkoop aangeleverde opdrachten of dossiers waarin specifieke klantwensen en productwensen zijn gespecificeerd.
Functie-eisen
Wat vragen wij?
Wij denken aan een collega met aantoonbare ervaring op het gebied van het engineeren van elektrische schema’s, met behulp van daarvoor bestemde tekenpakketten. Kennis van het softwarepakket E-plan is vereist.

Het opleidingsniveau is MBO+ in de richting van elektrotechniek of gelijkwaardig hieraan. Een praktische instelling en een analytisch denkvermogen is gewenst.
Aanbod
Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een groeiende organisatie. Innovatie, duurzaamheid en continue verbeteren staan hoog in het vaandel. De Vencomatic Group is een dynamische, flexibele en ambitieuze organisatie met gemotiveerde medewerkers en een informele, plezierige werksfeer.
Aanvullende informatie
Interesse?
Voor aanvullende informatie kun je kijken op www.vencomaticgroup.com. Je kunt ook contact opnemen met Rene Bronk, Electrical Engineer van de Vencomatic Group, bereikbaar via telefoonnummer: 0497-517380

Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief met bijbehorende CV onder vermelding van de functienaam naar de Vencomatic Group, Afdeling HR, Meerheide 200, 5520 AD te Eersel.

Venco Nederland BV

Meerheide 200,
5521 DW, Eersel,
Venco Nederland BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden