Elektricien met doorgroei naar technisch tekenaar

Werken in de Kempen - Werk Buro

Valkenswaard
MBO, HBO
36-40 Uur
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Werk jij momenteel als elektricien, maar ben jij helemaal klaar met het werken op de bouw? Zou jij graag iets anders willen doen, maar toch je kennis willen behouden en uitbreiden? Dan kun je bij dit bedrijf terecht!

Dit bedrijf creëert oplossingen op het gebied van tekenen, informatiebeheer en brandveiligheid voor gebouwen en gebouwgebonden installaties. Het is hun taak om technische en veiligheidskundige tekeningen op een professionele manier te verzorgen, beheren en faciliteren. 


Functieomschrijving
Je wordt volledig ingeleerd om als elektrotechnisch tekenaar aan de slag te gaan. Wanneer je basis kennis elektro up to date is, dan komt de rest vanzelf. Je gaat aan de slag met programma's als AutoCAD, StabiCAD en Revit. Met die programma's ga je installatietekeningen samenstellen en uitwerken. In deze functies is vrijwel alles gericht op E installaties, maar het kan zomaar voorkomen dat je een keer met een andere dicipline (W of B) bezig bent, om de tekeningen te optimaliseren. 

In eerste instantie is je standplaats op het gezellige kantoor in Valkenswaard. Naar verloop van tijd mag je zelf projecten oppakken en kan het zomaar zijn dat je een hele tijd bij het bouwproject werkzaam bent. De projecten zijn over het algemeen maximaal 30 minuten rijden, waardoor je altijd in de buurt bent.  
Functie-eisen
  • Je bent leergierig en pro-actief;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je kunt goed plannen;
  • Je kunt nauwkeurig en zelfstandig werken;


Ben jij iemand die al ervaren is als technisch tekenaar en lijkt het je heel erg leuk om bij een ander bedrijf te gaan werken. Dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren.


Aanbod
Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en conform cao. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden