referentie nummer: WRKN009856

Engineer/3Dtekenaar

Buja metaal

Bergeijk
HBO
vast
40 Uur
+31653281361
Bedrijfsprofiel
Als moderne gereedschapmakerij-machinefabriek is BUJA METAAL BV hét adres voor al uw benodigde gereedschappen van klein tot zeer groot formaat. Naast het vervaardigen van gereedschappen is Buja ook de partner voor het onderhouden van alle gereedschappen.
Functieomschrijving
Als factory engineer binnen Buja ben je gericht op ontwikkel en calculatie van nieuwe en bestaande gereedschappen voor in de plaatwerkindustrie. Je ontwikkeld tools om een bestaand product te vervaardigen onder een pers dit zijn vaak gecompliceerde gereedschappen. Je gaat met het programma Visicad aan de slag wat een cadcam systeem is voor stempel en matrijzen bouw. Ook geef je ondersteuning aan de werkplaats hoe er onderdelen gemaakt moeten worden.
Functie-eisen
Je profiel je hebt een opleiding werktuigbouwkunde op HBO niveau gedaan waarbij plaatwerkspecialisatie een pre is. Je hebt ervaring met een tekenpakket. Daarna beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en goede communicatieve vaardigheden.
Aanbod
Wij bieden jou een uitdagende functie, een prettige en moderne sfeer. Je krijgt ontwikkelingsmogelijkheden en een marktconforme beloning naar prestatie.
Aanvullende informatie
Bij interesse neem contact op met Mike Jansen telefoonnummer 0497541348

Buja metaal

loonsebaan 7,
5575bv, luyksgestel,
Buja metaal

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden