Enthousiaste kok met doorgroeimogelijkheden!

Catering Content

Bergeijk
LBO / VMBO, MBO, HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-40 Uur
040-204 01 25
Bedrijfsprofiel
Catering Content is een dynamisch bedrijf wat enorm groeiende is. De sfeer is informeel en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Het runnen van dit familiebedrijf doe je echt samen! Iedereen is een belangrijke schakel in het geheel. Of je nu in de keuken of op kantoor werkt. Peter Daas begon ruim 35 jaar geleden met het verzorgen van warme maaltijden. Vijftien jaar geleden maakte hij de overstap en startte met Catering Content een volwaardig cateringbedrijf. Inmiddels is Catering Content een begrip in de regio en verder gegroeid tot een team van zo'n 15 ervaren mensen, waaronder 4 koks. Op kantoor werkt een fulltime officemanager en een parttime administratief medewerkster.
Functieomschrijving
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige en leergierige kok die graag samen met een team ergens voor gaat!
Samen met je collega-koks ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van lekker eten, fijne samenwerking in de keuken en goed klantencontact. Ook met je collega’s op kantoor heb je korte lijntjes, waardoor je samen zorgt voor contente klanten!
Sta je open om alles mee aan te pakken, ons bedrijf van top tot teen te leren kennen en jouw werk je helemaal eigen te maken? Dan zijn er volop mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld meer specialisatie, meer verantwoordelijkheden en/of een uitgebreider takenpakket.
Functie-eisen
  • Vereiste koksdiploma's 
  • Communicatief vaardig
  • Initiatiefrijk en proactief
  • Teamspirit 
  • Representatief
  • Flexibele instelling
  • Werkt graag in teamverband
Aanbod
Een goed lopend familiebedrijf en een prettige, informele werksfeer. Horeca betekent flexibel inzetbaar zijn, maar een goede thuisbasis vinden wij ook belangrijk. Daarom plannen wij zorgvuldig in, waardoor iedereen met enige regelmaat het weekend écht vrij is! De salariëring is afhankelijk van je ervaring en marktconform.
Aanvullende informatie
Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Dat was de bedoeling!

Pas jij in bovenstaand profiel, overtuig ons! Stuur vandaag nog jouw CV met pasfoto en vermeld daarin je relevante werkervaring, maar vooral wat jouw persoonlijkheid en drive is. 

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Catering Content

Leemskuilen 2,
5563CK , Westerhoven,
Catering Content

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden