Ervaren Medewerker Verkoop / Verkoopspecialist Bouwmaterialen - BPG van de Wal

Woonplaza Oirschot

Oirschot
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
0499-571339
Bedrijfsprofiel
Bouwpartner Groep (BPG) is een landelijke keten van zelfstandige groothandels in bouwmaterialen voor de aannemer en ZZP’er. BPG van de Wal is een familiebedrijf wat al meer dan 190 jaar een begrip is in Oirschot en omstreken. Gestart als bouwmaterialen handel en sinds 2009 als onderdeel van de sterke formule BPG. Wij bedienen naast de professionele klusser met name aannemers en zzp’ers uit de regio en ver daar buiten! Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van bouwmaterialen en zijn een serieuze gesprekspartner van onze professionele klant. Flexibiliteit en maatwerk leveren aan onze klant zijn voor ons belangrijke kernwaarde! BPG van de wal is onderdeel van de firma van de Wal.
Functieomschrijving
Voor onze BPG bouwshop zijn wij op zoek naar een Ervaren Medewerker Verkoop / Verkoopspecialist Bouwmaterialen met passie voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft!

Jij vormt samen met je collega’s het hart van onze BPG shop en bent het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klant. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze klant optimaal wordt geholpen en dat onze klanten tevreden de deur uitlopen.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken zoals:
  • het bestellen van ons assortiment
  • het adviseren van onze klanten en het maken van op maat gemaakte offertes
  • het presenteren van onze artikelen in de shop en het begeleiden van onze klant in het magazijn bij het ophalen van onze producten.

Je bent tevens mede verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopcijfers. Samen met je team ben je op de hoogte van de wensen en behoefte van onze professionele klant en speel je in op de trends in de markt met commerciële acties en campagnes.
Functie-eisen
Als verkoopspecialist van onze BPG formule weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. Inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn de kerncompetenties voor deze functie. Je speelt in op de wensen en behoefte van onze klant en zorgt ervoor dat onze klant als ambassadeur van onze formule onze shop verlaat!

We vragen:
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau en ervaring met onze producten.
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré!
  • De BPG shop  is onderdeel van Woonplaza Van de Wal wat betekent dat je ook actief samenwerkt met onze collega’s van de andere formules. Je deelt hierin dan ook de brede missie en visie van de firma van de Wal en past dit ook toe bij de advisering naar de klant.
Aanbod
Wat hebben wij te bieden?
Gaat je hart uit naar het werken in een succesvolle formule als onderdeel een groter concept waarbij service een van de belangrijkste pijler is? Dan zit je goed bij ons!
Als verkoopspecialist van onze BPG formule word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze HIBIN CAO. Verder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.
Aanvullende informatie
Heb je ervaring in de bouwmaterialen branche en spreken bovenstaande punten je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar:
Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Woonplaza Oirschot

Haven 7,
5688 DR , Oirschot,
Woonplaza Oirschot

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden