Expeditiemedewerker / baliemedewerker | groothandel | fulltime

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
LBO / VMBO
Vast
36-40 Uur
€1700 - €2500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is niet alleen te herkennen aan de Kempische mentaliteit die er heerst, maar ook aan de informele werksfeer! Het gaat om een groothandel met technische producten met meerdere vestigingen in de regio. Voor gemeente Bladel zijn ze op zoek naar een expeditiemedewerker/baliemedewerker. Ze richten zichzelf voornamelijk op garage-, landbouw- en transportbedrijven. Ook particulieren zijn uiteraard van harte welkom! Naast de groothandel beschikken ze over een eigen truckwerkplaats waar ze vrachtwagens onderhouden, repareren en keuren. Je komt te werken in een vast team van drie medewerkers die hard op zoek zijn naar ondersteuning!


Functieomschrijving

Je werkdag gaat om 8.00u van start in het magazijn. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het inboeken van de goederen, goederen in het magazijn opbergen, voorraadbeheer en het op orde houden van het magazijn. Zodra je het magazijn van binnen en buiten kent, verricht je werkzaamheden aan de balie. Je ontvangt klanten, neemt de telefoon op en zorgt ervoor dat alles netjes geregistreerd staat in het systeem. Deze werkzaamheden gaan gepaard met de magazijnwerkzaamheden.Daarnaast komt het voor dat je bestellingen met een bestelbus wegbrengt naar klanten. Dit is altijd in regio de Kempen.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie herken jij jezelf in onderstaande:  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent representatief, communicatief vaardig en klantvriendelijk;
  • Gezien de producten is het een must dat je enige technische affiniteit hebt (bij voorkeur uit de autobranche, dit is geen vereiste);
  • Je bent vaardig met een computer;
  • Je bent graag bezig en kunt eenvoudig switchen tussen verschillende werkzaamheden.

Aanbod
Het betreft een functie in dagdienst waarbij je in het magazijn van maandag t/m vrijdag van 8.00u tot 16.30u werkzaam bent. Zodra je ook balie werkzaamheden gaat verrichten behoren enkele zaterdagen per maand ook tot je werkdagen. Je bent dan uiteraard een dag vrij in de week. Werktijden op zaterdag zijn van 8.30u tot 16.00u. Je start op basis van detachering, maar na een korte tijd word je bij goed functioneren overgenomen door het bedrijf. Het bedrijf biedt absoluut toekomstperspectief! Aan de functie hangt een salarisrange van €1.800 - €2.100 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Naar mate de tijd vordert en je steeds meer taken onder de knie hebt, zie je dit ook terug in het salaris.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden